• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zaasmrádlej buran co smrdí v naší krásný Praze má názor, nebudu komentova to že nějakej buran co se narodil na hnoji komentuje Prahu, ale:

"Zděnda má po osmi letech co przní Prahu zase plán! Vyřeší dopravní kolapsy v Karmelitské ulici!
    Na Malé Straně bydlím víc než 10 let. Karmelitskou jezdím prakticky denně. Tramvají, autem a taky pěšky. NIKDY. OPAKUJI NIKDY. PRO JISTOTU JEŠTĚ JEDNOU - N I K D Y, jsem nezažil, že by tam byl dopravní kolaps kvůli autům a to prakticky v jakoukoliv hodinu.
    Pokud tam někdy dopravní kolaps byl, tak protože klekla tramvaj, nebo protože v úzkým průjezdu z Malostranskýho náměstí se zasekl nějaký dement, co tam vjel s náklaďákem. Žádné Hřibovo řešení tam tedy není absolutně potřeba. Přesto tenhle narcistní klaun vykládá, jak to potřebuje vyřešit.
    Ucpaná je druhá strana řeky u Rudolfina a to proto, protože tam jsou naprosto IMBECILNĚ nastavený semafory, evidentně naschvál a protože tam idiot z videa níže nechal zrušit odbočovací pruh, takže situaci ještě masivně zhoršil. Dokonalou ilustrací je, že na videu, které má ilustrovat ten epický problém zpomalování tramvají, má tři auta stojící za tramvají na semaforech. HRŮŮŮŮŮŮŮŮZA!"

Náklaďák není auto, stejně jako mustafa alahuakbar není černoch!!!! :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: Nepsal asi 3 dny zpátky, že cena ropy je v bezpečí, protože Trump je génius a strategicky si to nejdřív ošéfoval ve Venezuele?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A dneska k večeři tady máte jednu epesní mentální gymnastiku, vůdce nám na chvíli odosciloval trochu doleva, nedá se nic dělat, Trump zavelel a tam se nepochybuje :D
    (A ještě je tam ten prvek Starmer owned). Ten člověk je fakt uplně debilní.

"Stoupala cena ropy? Bylo to kvůli válce s Íránem? Bylo. Ale hlavně to bylo kvůli britským pojišťovnám, které přestaly poskytovat krytí lodím a tankerům v zálivu (což tedy není úplně divu).
    V lodní dopravě platí: Bez pojištění loď nevypluje. Přístavy ji nepustí dovnitř a banky odmítnou financovat její náklad. Jakmile začaly létat rakety, londýnští pojistitelé začali hromadně rušit tzv. pojištění proti válečným rizikům nebo zvedli ceny do astronomických výšin. Lodě prostě zastavily.
    USA si uvědomily, že k odblokování průlivu nepotřebují jen letadlové lodě, ale potřebují vyřešit matematiku pojišťoven. Trumpova administrativa proto stáhla riziko na sebe. DFC funguje jako státní banka/pojišťovna a USA nyní říkají: "Soukromý sektor se bojí, takže to pojistíme my (američtí daňoví poplatníci/stát) za rozumnou cenu a pošleme k tomu lodím na obranu naše válečné lodě."
    Londýn si budoval dominanci v námořním pojišťování stovky let. Svět si zvykl, že veškeré obrovské námořní riziko se koncentruje tam. Až do tohoto konfliktu to fungovalo skvěle. Když ale Londýn logicky uhnul před raketami, ukázalo se, že neexistuje žádný plán B. Trh zkolaboval, protože byl závislý na jednom jediném městě.
    A teď Británie tuhle dominanci ztratila. A Starmer k tomu ještě Trumpa pěkně nasral."

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jediný co je dobrý jsou ty zamčený kokpity letadel po 9/11, jinak by tam vůdce v plůce přistání vtrhnul a začal jim tahat za knipl protože jsou všichni woke DEI a von s tim umí přistát nejlíp :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: To se ale pak nějak neomezuje jenom na auta, s vlastní diagnózou bude chodit i k doktorovi, při stavbě baráku bude stát nad frajerem u míchačky a radit mu atd. prostě finální fáze male boomer karen, všichni takový lidi hrozně milujou :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Čekám, kdy Vůdce začne ve velkém výhodně skupovat brambory
    STINKY
    STINKY --- ---
    SMOKY: S Banem budou už zvyklí :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DAN_F: to v servisu milují, když tam přijedeš a řekneš jim, že víš co s tím je a co mají udělat :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: "Vyšlo mě levnějc a rychlejc si koupit diagnostiku, než si domlouvat servis a někam jezdit, abych zjistil, že ta kontrolka co mi tam svítí je chyba řídící jednotky stěračů."

Takže výsledkem je, že si koupil diagnostiku a teď si bude muset "domluvit servis a někam jezdit", aby mu tu jednotku stěračů vyměnili? Tak to nepochybně vyšlo levněji a rychleji, než kdyby to rovnou odvezl do servisu, kde diagnostiku mají, a nechal je to opravit. To jo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: Tak pochybuju že Vůdce zvládne na tom svym fáru vyměnit žárovku

S tím fakt motor nenačipuješ, s tím neuděláš v podstatě nic. Tohle je dobrý když máš 20 let starý auto u kterýho neustále vysakakujou chyby který se ti nechce řešit a ty je stále dokola mažeš (jako to třeba dělám já :) ) ale fakt ti to neudělá pořádnou diagnostiku, může ti to max říct že máš problém s ABS ale jakej problém a jak to řešit ti to fakt neřekne (ani pomocí AI) + to vůbec nakonec nemusí mít s ABS nic společnýho. Navíc ty fára co si Vůdce kupuje IMHO tyhle základní diagnostiky maj v palubním počítači.

Věřit tomu že ti to nahradí diagnostiku autorizovanýho servisu může fakt jenom totální debil (vulgo Vůdce).

Ale jo, těším se až ten kripl zapojí "diagnostiku", ta mu poradí koupit nějakej kurva drahej díl, následně ho odveze do autorizovanýho servisu a bude žádat výměnu - tam mu řeknou že to je totální blbost že s tím je něco jinýho a český meteorologové si na chvíli odpočinou protože bude psát třicetistránkový FB traktáty na téma všichni mechanici jsou debilní a woke a on by to dělal líp. :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ADAMIRA: naopak, mechanici tyhle experty, co sice končej u výměny žárovky, ale nebojej se jít si dioma čipovat motor na nějakým čínským bazmeku z aliexpressu, naprosto milujou!
    BOD
    BOD --- ---
    ADAMIRA: Nezbývá než popřát nějaký pěkný virus
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LOL, vůdce si koupil odněkud z aliexpresu OBD (za 2500 - na alze to mívaj za 100 - 200 :D ) a je přesvědčen že s tím budě dělat diagnostiku/opravu svých bugati nebo co to ten retard má :D

Ten člověk je opravu extrémě debilní :D

"Koupil jsem si na alze čínskou diagnostiku na auto za 2500 korun. Což je cca cena hodiny práce v autorizovaném servisu. Ta čínská věc kromě toho, že dokáže udělat komplet diagnostiku prakticky jakéhokoliv auta a veškerých řídících jednotek v něm (packet dat na stažení pro Bentley má 5GB dat), má samozřejmě skvěle udělanou appku na mobily a tablety v Češtině a taky má v sobě už AIčko, který vám po nalezení kódu chyby normálně říká, co máte udělat, jaký věci a jak zkontrolovat, možný příčiny chyby, co vyměnit a jak a kde to koupit. A automechanici nebudou mít co žrát 🙂 Což samozřejmě trochu přeháním, já vyměnit katalyzátor fakt nesvedu, ale ten pokrok i v tomhle oboru mě vlastně fakt překvapil. Vyšlo mě levnějc a rychlejc si koupit diagnostiku, než si domlouvat servis a někam jezdit, abych zjistil, že ta kontrolka co mi tam svítí je chyba řídící jednotky stěračů 🙂"
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007:
    Všichni teď strašně vynášejí soudy, jak je ten útok na Írán blbej, oplakávají Chumajnýho a vymýšlejí, proč je to celé špatně. Tak já taky přihodím svou trošku do mlýna.
    Donald si zajistil ropnou pojistku ve Venezuele. Trhy se bály, že při útoku na Írán vyletí ropa na 150 dolarů. To se nestalo a OPEC souhlasil se zvýšením produkce, aby vykopal Íránu hrob. Saúdové už Írán ke stabilitě trhu nepotřebují. Navíc tím připravil Číňany o zdroj levný ropy.
    A pak se zbavil prudičů, kterých se všichni desítky let báli. Pořešil největšího troublemakera v regionu a má k tomu podporu všech místních mocností, protože ty Írán taky dlouho sral, a ještě dostal vynikající nápad začít po všech okolo střílet náhodně rakety.
    Jedinej, kdo z toho dostává psotník, jsou klauni z naprosto bezvýznamné EU, která je úplně mimo realitu, a pak ještě Pákistán, Rusko a Čína.
    Kromě toho Donald demonstruje Rusákům a Číňanům, co dokážou jejich technologie. Írán nakupoval od Rusáků moderní systémy jako utržený a dostal naprosto brutální výklep. Roky budoval auru nedobytnosti (podzemní raketová města, systémy S-300 a S-400. Skutečnost, že je americko-izraelská koalice dokázala v roce 2026 takto „vypnout“, je obrovským vzkazem nejen pro Teherán, ale i pro Peking a Moskvu.
    Všichni byli z Íránu posraní, jak zavalí Izrael tisícovkami raket a potopí Američanům letadlové lodě. Zatím si ani neškrtli. Nerad bych to teda zakřikl.
    Navíc všem lepilo, že tu atomovku fakt udělají a budou s tím prudit. Proto kolem nich chodili roky po špičkách a jejich nehorázné prasárny jim pořád procházely. A teď se ukazuje, že s nimi jde udělat krátký proces. Ta operace je prozatím naprosto famózní ukázka brutální síly.
    Celou tou akcí také Rusáky připravil o dodavatele dronů a jednoho z velkých zákazníků pro jejich zbraně.
    Hamás, Húsíe, Islámský džihád, šíitské milice a Hizballáh připravil o zdroj financí. Všichni dostávali stovky milionů dolarů. A bez peněz ani terorista nehrabe. Proto to dělá Izrael. Celá ta akce je naprosto zásadní rána teroristům po celým světě.
    Za mě tedy zatím dobrý.
    A mimochodem, co se týče té „legality“ celé akce: Dnes o tom mluvila na ČT ředitelka CEVRO a poměrně jasně tam řekla, že je to ve srovnání s tím, co předváděli Američané (a konkrétně hlavně Obama) doposud, naprosto v pořádku a lege artis.
    I když přiznám se, že mně osobně je to vcelku buřt. Mezinárodní právo má každej už dekády u prdele a Bezpečnostní rada OSN je naprosto směšná organizace. Režimy tohoto typu prakticky nejde svrhnout, dokud se samy nerozpadnou nějakým vnitřním konfliktem. Viz Severní Korea, kde to nezlomily ani hladomory. Blouznění o nějakých revolucích způsobených disidenty je úplně mimo realitu. Nic takového nefunguje bez zásadní pomoci zvenčí a často ani potom ne. Takže pokud jedny z největších zmrdů na planetě, financující většinu ostatních největších zmrdů na planetě, někdo zlikviduje, je to za mě naprosto v pořádku.
    Samozřejmě je velká otázka, co bude potom. Bylo by hezké, aby nebyla další brutální migrační vlna a tak podobně. Jenže to je náš problém. Donald nám ukázal, že zastavit migraci jde lusknutím prstu. Takže za případnou brutální migraci do EU nebude moci on, ale dementi, co nám v EU vládnou.
    Nutno taky říci, že Íránci jsou chytrý vzdělaný lidi, s několika jsem pracoval a byli naprosto super. Takže zrovna jejich imigrace by asi byla poněkud jiného druhu, než co do Evropy proudí z jiných okolních zemí.
    Donald to navíc udělal prozatím naprosto neuvěřitelným způsobem s prakticky nulovými ztrátami. Samotní Íránci na západě mávají nadšeně vlajkami USA a Izraele, zatímco extrémní levice kňučí a oplakává teroristy.
    Za mě prozatím jednoznačnej win. Tisíckrát lepší než nekonečná idiocie, co předvádělo NATO v Afghanistánu a nakonec to projelo na celý čáře. Plus zatím i v té Venezuele jasně vidíme, že se chtějí vyhnout kolapsu země a následný občanský válce a tak se nesnaží tam všechny převychovávat.
    Fakt, že všichni liberální šašci, co strašlivě hejtují Rusko, Čínu a potažmo i "dezoláti", co zase mají masivní problém s migrací a islamismem, teď, když někdo konečně naprosto evidentně rozhodil všem vyjmenovaným sandál, mají strašný problém s touhle akcí, mi přijde poměrně humorný.
    Nejsem schopen odhadnout, jak se vyvine dál. Každopádně alternativní realita, kde má Irán atomovky, mi o moc lepší nepřijde a jedinej, kdo jim v tom reálně zabránil po desítkách let keců, je Trump.
    FAFO.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    ADAMIRA: můžeš to sem dodat?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce se vyjíádřil k Iránu a je to přesně ten alkoholem zapáchající vlak myšlenek kterej byste očekávali.

Já jsem schopnej mít v pozadí hodinovej rant jirky černohorskýho ale z textů Vůdce mě tak v půlce vždycky začne bolet hlava, on má neuvěřitelnou schopnost na tohle.
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: "Nečekal jsem to, ale stalo se. Daniel Vávra si mě zablokoval. A to jsem si jenom dovolil poznámku k jednomu z jeho posledních dnešních statusů, ve kterém panu Šídlovi připisuje vlastnictví STEMu. Laskavě a zdvořile jsem ho upozornil, že tohle bývá argument dezolátů dolních příček dezolátské pyramidy, kteří vedle toho obvykle věří i existenci Československa na dokonale placaté zemi, že on má navíc.
    A to jsem si původně myslel, že majitelé bentley vyšší 170 cm drží spolu. Ale stejně asi poznal, že jsem mu záviděl, že má pouze jedno bentley a tím pádem i třetinu starostí, které mám já 🙁"
    https://www.facebook.com/prasman.dunka/posts/pfbid04jR7iRqTrSzXcsjPx45grWMwhPgAkadhpoNi3TfhUPF2CEyYWx87VLV1aysZHCVDl

(Ale na okounu to teda screenshotoval jako
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LARS_GUNNER: to je už dlouho jeho normální reakce - většinou když uráží někoho známého, tak k němu současně přifaří nějakého jeho, třeba i údajného, mecenáše z řad miliardářů. IMHO prostě projekce, snaha vyrovnat se s rokama, který sám prožil hluboko v Bakalově prdeli...
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    EVILMIND: Ta reakce je ciste mumu. Timhle tempem bude do roky vyznavat Astara Sarana nebo se z nej stane bojovnik za prava lidi vlastnit piramidu na prenos do jine galaxie. Strasidelne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TOMZ: sakra zrovna sem s tím jdu.. :) Už mu to Dan na FB i okomentoval:

Daniel Vavra
    Jindro, já vás s uhlobaronem Dobrovským asi opravdu hodně seru, že jo? To už je několikátá tiráda. No jen pokračuj. Hodně štěstí! 🙂

Píše sice "hodně štěstí" ale já tam teda čtu takový to "jen počkej u soudu pičo".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam