• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    TOMZ
    TOMZ --- ---
    SPD, Vávra i neonacisté: u mladé političky vládní strany se sbíhají linky napříč ultrapravicí – Page Not Found
    https://pagenotfound.cz/clanek/spd-vavra-i-neonaciste-nikola-zborilova
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    EVILMIND: super jak pod tim postem only fans volaji po pridani XTV na seznam :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Takhle rychle zabanovali i mě před pěti lety :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra vydal seznam důvěryhodných médií. Dávat to sem nebudu, je to v podstatě kdo-je-kdo na proruské scéně, nepřekvapivě... :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VIRIK: to to pravděpodoně Adamirovi jenom trochu najelo, jestli si to pamatuju dobře :]
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    OMNIHASH: 15 minutový město je super komický, protože v evropě je to prostě nějakej standard. v americe to ale berou jako levičácký nesmysl, který jim vezme domy, auta a nezávislost. protože v americe je to naprostej dream mít věci nějak poblíž bydliště.
    z ameriky sem proto přišlo 15 minutový město jako spiknutí a i českej internet máš plnej lidí, který to popisujou jako komunistickej začátek konce, přitom sami celej život spokojeně žijou v 15 minutovym městě.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    OMNIHASH: ale dyk ti stačilo začít zajímavě psát o tom tématu v klubu konvičků a hned jsi dostával minusy a to ani nebyl někde ve společnosti paranoiků a konspirátorů, jen jsi začal (podle mne dost zajímavě) vypisovat fakta.

I u tebe a tady lidi požadují hrát určitou roli.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ROMANET: tam je největší haluz se vůbec dopátrat, o čem vlastně v reálu mluvěj. Největší úlet na tohle téma byl, když sem byl obviněn z kryptofašismu, protože sem kdysi studoval architekturu, a architekti jedou celosvětový spiknutí za účelem vytvoření miliardy mikrokoncentráků. Bylo to patnácti minutový město, a celý spiknutí spočívalo v tom, že si nějakej urbanista dovolil prohlásit, že by bylo fajn, kdyby bylo všechno v docházkové vzdálenosti, a v Oxfordu podle toho předělali směr nějakejch jednosměrek a postavili kruháč a dva semafory.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    OMNIHASH: "četl si studii profesora XY z MIT? v ní jasně ukazuje, že "jet fuel cant melt steel""
    tys jí samozřejmě nečetl, nevíš, co v ní je. a jsi v defenzivě. leda bys pod stolem zjišťoval, že je to celý složitější.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ROMANET: hehehe, klasika

Já takhle kvůli příbuznýmu, co propad Jet fuel can't melt steel beams strávil desítky hodin v konspiro auditku, abych se připravil na další nedělní oběd, protože kdyby to na mě vybalil z hluboký vody na čisto, tak mě instantně vybouchne hlava, co to zas mele za kraviny.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    CBRPNK: není to jednoduchý. jeden ten článek byl o neobjektivnosti cnn. takže on měl data a příklady o tý nejobjektivnosti. já můžu říkat nějaký svoje dojmy nebo říkat něco o foxnews, ale převahu má on. on působí mnohem jistěji.

někdy je to samozřejmě jako irelevantní... třeba v debatě o obnovitelných zdrojích jsou lidé, kteří rozumí stabilizaci sítě (nebo si tyhle argumenty načetli). a ti tě samozřejmě zavalí argumentama, takže ty máš pocit, že tomu rozumí a že ty tomu nerozumíš tolik. chce už to nějaký znalosti, abys věděl, že je to celý složitější a že oni sice mají pravdu ALE.
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    ROMANET: nestačilo by jenom pozvat tohodle šmoulu někam, kde by mu nepodkuřovali (že jo VoxTV, koukám vaším směrem) a dokonce by mu fundovaně oponovali, až by ho nakonec zajebali do země jak kolík od stanu? s takovou výbavou/přípravou by to neustál moc dlouho.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    VANEK: já už to tu myslím popisoval. prostě na malé straně byl v hospodě i nejmenovaný vývojář a já jako nezkušený jedinec sedl jsem si vedle něj. což jsem pak pochopil, že ostatní mají díky tomu čas se normálně bavit.

první dojem je, že je mimořádně sečtělej, s rozhledem a analytickym myšlenim a člověka doslova zavalí informacema. a člověk vlastně nemá jak reagovat, protože má brutální "argumentační" převahu. protože to vypadá, že se tématům dopodrobna věnuje a analyzuje i jednotlivá média.
    až doma jsem zjistil, že mu vlastně stačily dva texty na webu https://www.breitbart.com/ , ze kterých bral naprosto veškerou argumentaci a tvrzení. v podstatě 1:1. a že teda věci, které působily jako jeho vlastní závěry jen převzal z článku.

a příště měl zas načtený jiný články.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ROMANET: OMG povídej, přeháněj, co se stalo v hospodě, nemá zůstat v hospodě!
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    VANEK: no vzhledem k tomu, že jsem dvakrát byl člověkem, který chránil zbytek stolu v hospodě od nejmenovaného vývojáře/manažera, tak mám podezření, že vím, o kom je tu řeč.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Jan Ptáček nejlepší LGBTQ+ postavou? Kingdom Come: Deliverance 2 může získat ceny Gayming Awards 2026 - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/jan-ptacek-nejlepsi-lgbtq-postavou-kingdom-come-ty6j1m

tak tuhle cenu bych Vavrovi i pral :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    Slyšel jsem onehdy z nejlepšího zdroje skvělou historku o jistém... no, abych zachoval plausible deniability, nejmenovaném vývojáři/manažerovi v nejmenované firmě:

Tento měl mezi jinými tu vlastnost, že v práci strašně rád zapřádal rozhovory na společenská témata, kterými se jen hemžil, půlhodinový monolog o tom, co si ráno přečetl na Twitteru o posledním řádění libtardů a úspěších MAGA, žádná míra. Což začal být problém, když firma narostla a on seděl v openspacu s nějakými patnácti dalšími a neustále je vyrušoval od práce. Naštěstí se mezi nimi našel jeden, který se s ním skvěle doplňoval a často a rád tedy s Dan… daným vývojářem tlachal nebo mu aspoň živě přitakával, čímž uchránil ostatní. Brzo to dopadlo tak, že zbytek vedení firmy tohoto kolegu zaměstnával de facto jen jako speciální schmeckenfošnu pro d. v., aniž o tom ústřední dvojice měla tušení – kolegova produktivita v původním popisu práce nebyla nijak zázračná ani předtím, než našel novou náplň pracovní doby.

Skončilo to za covidu, když všichni šli na home office, a kolega byl brzo downsizován.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    EVILMIND: V dnesni dobe jet Trump lajnu jako Evropan je trochu eklhaft. Ale timhle se jasne ukazalo, ze jedou russacky narativ.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fakt doufam Orban prohraje volby, aby tohle se ukazalo, ze Dan nedrzi prst na spravnem tykadle

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odhlasoval jsem, prece jen si Dan zaslouzi aspon neco vyhrat, tohle ho urcite potesi... :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam