• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    HOUH
    HOUH --- ---
    HOUH
    HOUH --- ---
    Absolvent Střední umělecké školy v Turnově obor rytecem kovu Dan tam říká, že chodí ke kartáče a ta že mu vyvěštila, "že bude promlouvat k masám". A tak to proto musí teď dělat.

DAN_F
    DAN_F --- ---
    Když je tvoje nejvyšší dosažené vzdělání průmyslovka v Turnově (a nevíš, co je to citace se zdrojem) 🥲

PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zatim se ten scenar teda dle policejniho setreni moc nedari twistovat na to, jak zli liberalove na zachodech v presile napadli noveho ministra
    ale Vavra ma jasno :-)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSILESIA: plz dyžtak je lepší dávat sem screenshot, ať kokotovi nezvedáme shlédnutí/ego klikáním

btw čekal jsem, že "celá služebna zatleskala" a nebyl jsem úplně zklamán

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JARMIK: já teda nevim jak vás, ale mě rozesmál už ten náhled s názvem videa :))

JARMIK
    JARMIK --- ---
    Mistr doporučuje volební kalkulačku a varuje před a SPD a Stačilo.

Jama Pekel 14 - Předvolební last minute mobilizace! Koho volit?
    https://youtu.be/Z-wj2hSG434
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem jen zaskocil po tydnu omrknout, jestli ma Vavra nejakeho noveho uhlavniho nepritele, a neprekvapil, ma :)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HOUH
    HOUH --- ---
    Tak s těma bych teda sám na záchod nešel :)
    550232057-10240047304267218-3483170935921732122-n
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Zajímavý, že u sebe to nevidí.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DOUPLE: pod tim kde sám vytáhnul Vandase:

BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jeste jednu! .))

Čaroděj druhé kategorie
    @Velky_Gadzo
    Upraveno
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: selfie z jiného úhlu, pobavilo jak ve svém vlastním příspěvku psal něco ve smyslu, že tam nebyli žádní dezoláti, ale decentně odění pánové a dámy, tak tím očividně nemyslel sebe v tý džísce a tričku Nostromo/Weyland-Yutani... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra demonstruje v praxi činnosti svojí SS (svoboda slova) organizace

MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Tohle je tak oblíbená a tak dementní demagogie že mi to stojí za to se tomu pověnovat nad rámec sarkastickýho štěku.

- naprosto účelový tvrzení který si začátek pohybu kyvadla vybírá stav kdy u moci byli názorový oponenti. "Našim republikánům" se přiznává polehčující okolnost že reagují špatně ale reagují na ještě horší předchozí demokraty. A co ty demokrati? Těm nepřiznáme tohle alibi, že jejich akce reagovali na to co bylo před nima? Totální demagogie a alibismus.

- totálně to popírá nějakou zodpovědnost za vlastní činy - je to jak ve školce - oni si začali - mohla si za to sama atd atd. strašná demagogie

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    EVILMIND: a Vandas už jenom omnomnom

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam