• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIDeck builder games and roguelike
    GREGI
    GREGI --- ---
    vypada slibne:)
    Passant: A Chess Roguelike - Official Demo Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=txwCEAE0398
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: Jo celkove legendary jokers sou doooost vyjimecbe tak jedna hra z 20 max odhaduju mozna i min:) Az dohraju gold stakes tak se vrhnu na high scores uz se tesim:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: Perkeo mi přišel zatím jen jednou a zrovna se mi vůbec nehodil do buildu a a vlastně jsem pořádně nevěděl co s ním a bylo mi líto ho zahodit, takže mi tam jen tak zabíral místo :) Smolík :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: sorry telescope..... observatory funguje prakticky jen s perkeo kterej ti dela negativni kopie... Takovej run sem mel jen jeden ze zacatku a jeste sem nemel skill na to to naplno vyuzit takze myslim ze to byl muj prvni e10 run. Kazdopadne je to jeden z buildu se kterym se da dat naneinf
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: Anaglyph deck;) Roffle vubec neskipuje a ma pravdu v tom ze kazdej obchod je cennejsi nez nahodnej joker kterej vetsinou nic nedela pro build... i kdyz posledni dobou mam docela stesti a padaj solidni... obcas:D Ale urcite statisticky se to nevyplati. Jinak orakticky skipuju jen prvni ante kdyz je 25 dolacu za bose nebo free obchod... Jinak pak anaglyph deck na double orachy a obcas i bez tagu na double prachy kdyz sem na tom dobre a potrebuju vic oenez na interest
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: jj, dělám to samý. Kvůli negativnímů jokerovi taky rád skipnu blind :). 8 double tagů to je masakr :P. Observatory mi vždycky přišel nevýhodnej, ale asi jsem blbě počítal, budu muset zkusit :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: po observatory nejlepsi voucher ve hre!:D Miluju negativni jokry... i kdyz bych vetsinou nemel tak si nemuzu pomoc a skipuju pro ne:) Nejlepsi byl skip s 8 doubletagama takze sem mel 16 negativnich jokeru z nichz 14 bylo uplne k nicemu:D Ale mel sem je!:D
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _

Tohle jsem před nedávnem někde zahlédl a pobavilo
    GREGI
    GREGI --- ---
    dnesni purle stake bohuzel nepadl ani jeden chariot takze sem byl bez skla...

GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: jo tak to odhadovani jestli ruka projde patri ke kouzlu ty hry a skillsetu kterej si clovek buduje:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: jj, jsem moc zvědavý, co vymyslí nového. Mimochodem narazil jsem na tohle video:

Balatro's 'Cursed' Design Problem
    https://youtu.be/zk3S3o1qOHo

kde je docela hezky vysvětleno, že velkou část přitažlivosti Balatra tvoří ten skórovací mechanismus, který se chová podobně jako výherní automat a kdyby to ukazovalo výsledný skóre okamžitě, tak to přestane být zábavné. Něco na tom bude.
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: Jo roffle je super chill:) Ono tech meta buildu neni zase tolik bohuzel tak snad to novej velkej upgrade rozsiri. Bylo fajn kdyby to bylo jeste mnohem vic rozmanitejsi a daly se hrat stovky buildu na max score a zaroven aby clovek mohl objevovat nove a nove:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: Díky za tipy. Vidím, že se mám ještě dost co učit a experimentovat. Když se nudím, chodím se inspirovat na tenhle YT kanál:

https://www.youtube.com/@RoffleLite

Týpek vypadá, že ví, co dělá :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: Zajimava volba jokeru:) Vicemene vsichni sou dobry na zacatek runu ale chces je prodat co nejdriv. Jakmile das skore do kupy, vetsinou staci nejakej mult, chip, popr xmult k tomu a aspon dva mit prachy/upgrady decku a samozrejme upgrade karet na mult karty nebo lucky karty chipy sou taky fajne, easy muzes dat ante 8 bez jokru takze je dobry mit sloty dedikovany na jiny veci nez skore. Prachy sou super dulezity, vicemene miris na to aby si za hru udelal co nejvic rerollu shopu, pac vic obchodu vidis tim spis narazis na jokry co chces. Kdyz chces velky skore musis mirit na jokry co ti davaj triggry. Tzn ballot, mime, hack, dusk sock and buskin... A ty pak kopirovat co nejvice brainstormama a jeste lip blueprintem nebo kombinaci obou. Ja takhle mel 8 triggru jedny karty a to uz mas vic triggru nez zakladni flush;) A pak nezapominat ze na poradi jokeru zalezi a behem ruky je muzes prehazovat... Takze ja treba nejdriv kopiroval ballot na lucky card tzn 8x sance na 20mult nebo 20dolacu a hned jak to dojelo prehodil kopirovani na mima takze 8 triggru na kazdou zaltou kartu;) Nekdy je lepsi skore krotit aby clovek mohl zahrat vic ruk a mel vic sanci na lucky karty. Kazdopadne prachy sou zaklad skore pak prijde samo ale bez penez to nejde:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: No, tak jako podle toho, co mi přijde :)

Myslím, že svojí nejelšpí ruku okolo 14 milionů jsem nahrál na kombinaci Vampire / Midas, a bohužel jsem zahodil Pareidolia (spíš teda jsem zrovna neměl prachy) někde během runu.

Jinak jsem měl docela hezké úspěchy s "Ride the Bus" a soustavným hraním High Card.

Jinak bych strašně rád chytil run, ve kterém bych dostal "Shortcut", "Four Fingers", "Burnt" a "Smeared". To by mohlo pak hrát skoro samo :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: co stavis nejradsi? mam uz 100 hodin takze nejaky expy mam:))
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: cywe, ještě jsem se nedostal nikdy přes 100 míčů, štveš mě!
    GREGI
    GREGI --- ---
    Balatro irl lol
    I made Balatro in real life so you don't have to!
    https://youtu.be/9NlfgQieTaE
    GREGI
    GREGI --- ---
    MALLOCH001: na 1 hp presne sou to nejhorsi smrti:D znam
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    No nesnášíte, když se vám tohle stane? :D a většinou je to tak pěknej deck...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam