KOUDY: dobře, ale to, že se něco prodává neznamená, že je na tom marže, která by stála za řeč.
Já samozřejmě vím, že kdybych třeba naše nejnižší internetové tarify zlevnil o stovku o dvě, tak se klienti jen pohrnou. Problém je, že bych byl pod náklady. Měl bych větší podíl na trhu (na tom jeho místním segmentu), ale šel bych do minusu. Ty nové přípojky by se jedna neudělaly samy - někdo by to musel obejít a popřipojovat - a i když by tam byl efekt úspor z nákladu, tak celkově by marže oproti stávajícímu stavu klesly.
Podívej.. ano, jediné auto, které ještě v životě zvažuju, je samozřejmě malý elektromobil. Malý nemusí ale znamenat dvoumístný, mohlo by to prostě být malé auto, přesně takové, jaké vyšlo z módy, ale lehčí elektromobily mohou mít specifické výkony, třeba že si vystačí se slabším motorem, apod. Ne každý potřebuje k životu ludicrous mode, že jo... někdo chce třeba jen cestovat po světě, levně a bezemisně, a ne nutně uspěchaně. Dojezd se dá prodloužit i snížením maximální rychlosti (základní fyzika... je tam kromě součinitele jistá druhá mocnina rychlosti...)
Jenže to je to: lidi jako jsem já, dohromady prostě nemaj dostatečnou kupní sílu. Proto se to pro nás nevyplatí vyrábět. Částečně to může vyřešit Čína, ale ta je systémový disruptor a vlastně není motivována cílit na neexistující segment trhu, ze kterého nevytlačí žádnou západní konkurenci: ani oni to nechtějí dělat zadarmo, že jo.