• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANSpaceX (Falcon 9 / Heavy / Dragon / SuperHeavy / Starship / Starlink) + Tesla, Neuralink, Boring, xAI, Grok, Optimus
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SEJDA: jaké opice? znovu opakuju, co to meleš? máš vidiny a slyšiny?
    dávám sem ukázku jízdy FSD skrz jednu docela komplikovanou dopravní situaci se spoustou subjektů na hlídání a že si vede dost dobře
    jedou po sdílené silnici jako ostatní auta s opatrností vzhledem k množství cyklistů
    a nepadla tam jediná nadávka... dej mi přesný čas nebo se smaž
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: tak sem nedavej anonymni testery produktu .. to jake opice produkt uzivaji nijak nesouvisi s predmetem tohoto klubu, si myslim.

A kdyby sis to pustil se zvukem zjistis, ze ti dva nadavaji lidem mnohem vice, nez-li ja muzu zvladnout v jednom postu. A to je to co mne poburuje.

Co to melu? Jakou potrebu asi meli ti dva "spechat" po ulicich, ktere zjevne nejsou urcene k tomu, aby po nich jezdila auta?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SEJDA: co to meleš?
    a pokud máš potřebu psát nadávky na nějaký random lidi, jsou tu na to auditka, tady to mít nebudu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: zkusim to tedy jeste jednou
    bez zvuku: FSD jede tichounce po prelidnem meste, jako kdyby to bylo zasobovani s rychle se kazicimi potravinami, ktere zrovna nekde dosly, ev. s krve ke urgentni transfuzi.
    se zvukem: dva curaci v meste.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    THAIGRR: levny je relativni pojem. Typuju ze to postavi v dane kvalite levneji nez kdyby to stavela NASA nebo jina statni instituce.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KOUDY: fast to je,
    good se moc neví, kdy to stejně za chvíli zbourají a nahradí něčím novým a větším
    no a o cheap dost pochybuju, protože i do takovéhle "běžné neraketové stavby" nateče hooodně peněz
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: z tohoto uhlu to vypada ako nejaka fabrika s ucpanym kominom :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    AIckovy asistent do tesla appky, skoda, ze ho nemali uz v zime ked som na nabijacke riesil ako odpojit kabel, lebo sa zasekol zamok chargeportu a musel som googlit ako to manualne uvolnit :) kazdopadne dobre, ze na zaklade toho popisu sa da rovno objednat servis plus sa tam daju nacvakat fotky

https://x.com/Tesla/status/2044519268528820659
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TOXICMAN: no, tohle už vypadá jako odpalovací rampa, a ne jako inovativní těžba štěrkopísku pomocí velkých nejaderných výbuchů :-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    YES!!!!
    First 33-engine static fire for Super Heavy V3
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    možný static fire B18 na nové rampě

SpaceX attempts Booster 19 Static Fire
    https://www.youtube.com/watch?v=sJOsivvVL5I
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DOKIS: pocitově mírně zrychlené mi přijde
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    TOXICMAN: Netusis nahodou, jestli to je puvodni rychlost nebo zrychlene?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    z této perspektivy jsem asi Falcon ještě neviděl při přistání na droneship
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    TOXICMAN: zacalo mi hrat v hlave Disco inferno...

Apollo-11/Luminary099/BURN_BABY_BURN--MASTER_IGNITION_ROUTINE.agc at master · chrislgarry/Apollo-11 · GitHub
    https://github.com/chrislgarry/Apollo-11/blob/master/Luminary099/BURN_BABY_BURN--MASTER_IGNITION_ROUTINE.agc
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @CeaserG33
    While flying over Starbase, Ship 39 completed a nearly 60-second six-engine static fire ahead of Flight 12.
    This might be my favorite shot I've taken from the air! NSF
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam