• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANSpaceX (Falcon 9 / Heavy / Dragon / SuperHeavy / Starship / Starlink) + Tesla, Neuralink, Boring, xAI, Grok, Optimus
    MASAJS
    MASAJS --- ---
    Mě se líbí ten systém čtyř lan, která nahrazují chopsticky, je to mobilnější než přistávací věž, kterou by asi na moře nedostali.
    Jen mě přišlo úsměvné nazývat to sítí. Síť s jedním okem....
    PES
    PES --- ---
    MASAJS: každý začátek je těžký ;-)
    MASAJS
    MASAJS --- ---
    PES: Čtyři lana jsou síť? ... no budiž ....
    PES
    PES --- ---
    Číňani na to jsou trochu jinak...
    Čínská raketa Dlouhý pochod 10B: Návrat prvního stupně proběhl do sítě - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/technet/vesmir/cina-vesmir-raketa-nosic-cz-10b-dlouhy-pochod-pristani-zachyceni-sit.A260713_103518_tec_vesmir_vse
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @SpaceX
    Starship’s thirteenth flight test is preparing to launch as early as Thursday, July 16
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    mna na tom videu zaujalo ze ako sa im pokazila ta retaz na chopstiky, tak to opravili do niekolko hodin, v nasom korporate by taka vec trvala niekolko tyzdnov :)))
    KAERO
    KAERO --- ---
    KOUDY: jo, spacex dela spoustu super veci, ale zrovna tohle video neukazuje nic extra co by uz tady 50 let nebylo ozkousene. I to schovavani casti rampy pod kryty mela uz minimalne rampa saturnu V. Me osobne prijde u boosteru nejdrsnejsi ze dokazou urdzet vetsinu motoru v chodu. To byl ten problem predchozich velkych raket, pouzivat hodne motoru najednou se nedarilo a velke motory jsou taky komplikovane.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    The robotaxi law that could ban Tesla | The Verge
    https://www.theverge.com/transportation/962309/new-jersey-robotaxi-bill-lidar-tesla

New Jersey chce uzakonit, ze jen kamery nestaci. Na pohled se zda, ze zduvodneni je "jen kamery nestaci", a ze to realne postihne jen Teslu je "nahoda".
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    scifi

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neskutecni borci

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    booster go brrrrr
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    se s tím už nepářou :)
    Full-duration, 33-engine static fire of Super Heavy V3

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DZODZO: měl sem za to, že jsem to někde jako fotku i viděl, ale nepodařilo se mi dohledat
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    TOXICMAN: keby bol niekde ten zaber 12:34 ako foto, to vyzera cool ako batman logo :)))
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    a to plavební COPV: weeeeeeeeeeee a napálí to bazénku :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    much wow, so spacex
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    to jsou borci proste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam