• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KIETESLA - elektromobily/automobily/(EV) značky TESLA - koupě, provoz, servis, zkušenosti, inzerce.
    Klub o automobilech - elektromobilech (EV) značky TESLA

Tabu není nic mj.:

- kde koupit (nové, starší)
    - provoz
    - servisování (servisy, zkušenosti)
    - závady , řešení
    - inzerce
    - fotografie nejen ze života
    rozbalit záhlaví
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RATTKIN: no jako stěna je asi pitchovina mě zarazil ten pokus jak tam stříkají tu vodu ... jako zaujalo mě to já vlastně ani nevěděl jak to má tesla řešený dva kolegové co ji mají tak se nesetkaly že by ten auto system je nějak "podělal" ale taky jezdí maximalně satelitní městěško do prahy do podzemky
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    JENDAVB: vadný je už předpoklad že si někdo bude hrát na fantomase a nakreslí přesný obří obraz silnice aby mě poslal ze srázu do propasti nebo co.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JENDAVB: V elektromobilech se to řeší, nevím jaký přesně je z toho závěr.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    AXTHEB: AHA takže jeto fejk ?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JENDAVB: to je ten co se teď potahuje po celým internetu, že hlavní trik byl v tom, že autopilota včas vypnul?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Kdo má Teslu tak ví kolik tlačítek skutečně potřebuje, ale kdo váhá, tady je můj postřeh
    Tlačítka v autě, jsou potřeba?
    https://youtu.be/4e6l6z2sZD8?si=WJiwUBJv02tfCB7g
    TOXICMAN: Super, bydlím kousek za Prahou, takže všude malé kruháče. Stalks fungujou výborně a oproti nový Y, která má páčku zase zpátky, se dají naprogramovat na cokoliv. Barva je dobrá, “cvaknuti” ma hezkej zvuk a drží jak židovská víra
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    AVATAREK: jak si spokojený se Stalks?
    Tak když už to někdo vzniknul, mám tm3 highland a všechno od enhauto. Kdyby měl někdo dotaz na commander, knob, od minulého tydne mám nově i stalk
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam