• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KIETESLA - elektromobily/automobily/(EV) značky TESLA - koupě, provoz, servis, zkušenosti, inzerce.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRIGLEY: neboj se zadokolky, pokud nemas vylozene vyuziti pro ctyrkolku (a nejde ti o tu akceleraci) tak maji zadokolku fakt dobre zmaknutou. Tak samo bila kuze v interieru.
    LELI
    LELI --- ---
    WRIGLEY: vis jakou motorizaci? Co od toho cekas a jaky mas s elektrem zkusenosti? Jaky trasy jezdis denne a jaky treba jednou za mesic a jaky vyjimecny jednou rocne?
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    Planuju kupovat novou teslu m3, nejake rady do zacatku?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Tak dle prodejce snad brzy bude Grok umět česky oficiálně a pak přijde OTA.

BTW v Průhonicích už mají novinku Y se 7 sedadly. Vešel jsem se do té poslední řady, ale bude to velká nouzovka.
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    BUCKOWSKI: To je mozny. Ja ho pouzivam v teste denne a pohoda. Zatim ma mouchy, ale neni to nic hroznyho.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KAPPI: V té, co jsem měl půjčenou nebyl.
    To auto je prostě něco jiného. Něco je super a něco zase šílený ústupek.
    To ovládání hlasem je základ pro ovládání telefonu a navigace za jízdy.

BTW Grok jsem zkoušel mimo Teslu a české hlasové rozhraní je zoufalost oproti Gemini nebo ChatGPT.
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    BUCKOWSKI: Kdyz je v Tesle Grok (podrzis pravy kolecko na volantu), tak cesky umi. Ale pry u nas jeste neni v kazdy.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Hele, opravdu není možné v Tesla vozech používat pro zadání navigace nebo hlasové příkazy k volání češtinu?
    Měl jsem teď 3 dny půjčenou Juniper a tohle mě tam fakt štvalo. Ve svém 9 let starém autě to mám a nedovedu si moc představit, že pořád ťukám údaje ručně. Obzvlášť, když ikona na zahájení hovoru je úplně vpravo a jména se musí zadat včetně diakririky, jinak je to nenajde.
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    Stejnej problem jsem mel i s firemni oktavkou, taky neresitelny...
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    Tesla ti to v servisu prostrikne. A pak to zase zacne vrzat. Vymenis ramena - a zacne to za chvilku zase. A pak to zase da nejakou dobu pokoj. Nema to vychodisko :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pomuze vymena ramen?
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    DWAY: asi vsichni :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nemate nekdo zkusenosti s vrzanim kdyz je mokro a toci se volantem?
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    MADBANANA: mam od Haupt Jan www.pojistenitesla.cz, umi poradit, dela prakticky jenom tesly, takze vi co a jak. Mam od nej na uplne tu samou jako ty hav i pov se vsim vsudy - asistence, skla (vsechny i strecha) asi za 30 rocne u Kooperativy. Plus jeste za par drobnych GAP.

Havarijko si urcite udelej, on i blbej tukanec predkem pri parkovani na Y vyjde na kilo...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Dokázali byste mi prosím někdo poradit pojištění na AWD Y 2023? Máte všichni havarijko nebo na to serete a máte jen povinné ručení? Kolik platíte? Díky předem, jsem lama a potřebuju nasměrovat 🤓
    REFINS
    REFINS --- ---
    PEPAZZ: krom oken mi ještě klakson troubí podle počasí, ale to asi zvládnu podle návodu sám... :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    REFINS: co potřebuješ?
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    REFINS: V tomhle pripade vsichni posila do origo. Maji na to proceduru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam