• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KIELékové závislosti - když se léčba zvrtne v závislost - antidepresiva, prášky na spaní, na bolest, proti úzkosti - odvykání
    Závislost na léčivech všeho druhu - začátky, konce, léčba, kazuistika.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jak si to tu ctu, pripomina mi to dobu, kdy mi doktorka predepsala na zlomenou pater prasky na spani, protoze sem kvuli bolesti nebyl vubec schopnej usnout (zolpidem, zopitin, nejak tak se to jmenovalo), ovsem mi zapomnela rict ze bych to mel brat maximalne 14 dni, na to hlavni obdobi, kdy me to bolelo a pak vysadit. Ja to bral 6 mesicu prakticky kazdy den (tehdy jsem o prascich vedel kulovy), pak to prestalo fungovat a ja zacal mit velky problemy usnout. Bylo nesnesitelne tezky se z toho dostat, abych se z insomnie nezblaznil. Daval bych si na ty maximalni delky davkovani bacha. Mne nakonec pomohlo az to, ze sem si po velky krizi, kdy sem nemohl usnout tri dny, zkusil zahulit, to me uplne umrtvilo, spal sem asi 5 dni v kuse s malejma prestavkama, strasny. Pak sem pomalu ale jiste z toho nejhorsiho ustupoval spankovou hygienou a par potahnuti z brka pred spanim (striktne sem nehulil v jinou dobu, musel sem si to v hlave prepnout na to, ze je to ciste medikacni).
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    GLOBETROTTER: Jak komu , individuální. Ale může tak jako u jiných . Já dávala nějak Ob den dva měsíce a ok . Ale nenabadam. Nebylo to jen o Lexaurinu ;)
    NEI
    NEI --- ---
    GLOBETROTTER: Ano, ta psychická závislost může vzniknout klidně hned po prvním užití.

Ideálně používej benzodiazepiny pouze na masivní úzkost, co se nedá ničím jiným zvládnout ...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ZUZKAOU: OK, radši si to rozložím s nějakou pauzou :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GLOBETROTTER: to se zjistí po vysazení. A k tomu by mělo dojít celkem záhy.

Podstatné je kvůli čemu byla nasazená a jak člověk využil ten měsíc, co mu sedativa dala.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Lama dotaz, jdu se poradit ohledně lexaurinu:
    Může 30 dní v kuse jedna tableta denně způsobit problémy (závislost apod.)? Samozřejmě bez alkoholu nebo s velmi minimálním množstvím.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    PULNOC: zacni uz chlastat prosimtě, tobě speciálně to vřele doporučuji
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Mě to max uspalo párkrát sem dala a nic ... Lexaurin mě donutí nepřemýšlet ,tak spíš to ale důležité si dávat pauzy
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Zkušenosti s lexaurinama a xanax ? Lexaurin za mě víc v pohodě .
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam