• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIBrož. jako krásný doplněk naší osobnosti
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kamejí si spínám šátky

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tuhle velikánskou šitou kytku nosím na ponča a podobně

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Magnolie

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Motejl

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Menší ve stejném stylu

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak já vám sem teda dám taky několik svých, i když teda většinový vkus tohoto auditka to opravdu spíš nezaujme :)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NANTHEI: Nádherná!
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    aaaa podívejte co mam ♡
    československá art deco stříbrná dvojbrož z 30. let se zaječicema na lyžích.

zaječicema
    na
    lyžích :D

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Není to úplně brož, ale snad to sem taky patří. :)

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MADIETTA: aha, já jsem si to představila velký, tak aby to mělo jak držet. a taky mě v tom AI návrhu zmátl ten stopper.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NANTHEI: spíš možná něco jako spínací špendlík?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MADIETTA: tohle je super nápad! jenom úplně nevim, jak to myslíš s tou konstrukcí - jediný, co mě napadá, je, že by to bylo jako sponka-pérko, jenom s ostrou "spodní" špičkou (a stopperem)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jinak jsem dostala takový nápad na brož a teď přemejšlím, kdo mi to vyrobí. :D Napadlo mě to při pohledu na obyč černý kardigan - měla by to být brož na rukáv, která bude vypadat jako tři knoflíky / kvítky / whatever object you like. Jako že by se tím ten svetr dal ozvláštnit, aniž bych na něj ty knoflíky musela našívat. Něco takovýhohle (vyrobila jsem to narychlo pomocí AI a photo editoru)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NANTHEI: Dobře že se ptáš, koupila jsem si vážku :)

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    jak už jsem psala jinde, dnes před 100 lety, 25. října 1925, skončila v Paříži mezinárodní výstava dekorativního umění a moderní průmyslové výroby, která dala jméno stylu art deco.

pojďme si tedy to výročí připomenout nejčistší podobou art deca ve šperku. platina, diamanty, 1930s.
    moje teda není a nikdy nebyla, ale měla jsem tu čest ji prodávat .)

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    KOLIHA: byl z již dávno zaniklé galerie v Žatecké. měli tam dva a nevím, jestli to nebyly jediné dva kusy.
    KOLIHA
    KOLIHA --- ---
    NANTHEI: Tak to se nedivím, že kamarádka radostí plakala. Je krásný. Odkud je?
    NEI
    NEI --- ---
    NANTHEI: ten je naprosto skvostnej
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    tohohle roháče jsem teda letos dala ke svatbě kamarádce, co má taky ráda brože - a navíc miluje brouky a potvory všeho druhu.
    mám po něm tedy už jenom tuhle fotku, ale dát ho jí bylo to nejlepší rozhodnutí, protože radostí se až rozplakala ♡
    je celý ze stříbra a hrozně dobře vypadal na mých svetrových šatech, na jejím haori ale ještě líp.

ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    tak tedy tasím tu svou co nosím na bundě. Původně to byly naušnice z Budapešti, leč jednu jsem ztratila a nechtěla se smířit s tim, že by druhá zůstala neuvyžita. Tak jsem k ní přidělala pár korálků a mám brož.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam