• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NANTHEIBrož. Od spon doby bronzové po současný šperk
    Původně plnily čistě praktickou funkci, postupně se však z broží stal jeden z nejoblíbenějších šperků novověku. Dámy je nosily uprostřed živůtku, zejména zlaté brože mívaly v různých dobách ověsky nebo dokonce malé hodinky na připojeném řetízku. Dneska opět přicházejí do módy a jejich výhodou je, že se dají připnout prakticky na cokoli.

Ukažte svoje brože moderní i vintage, ujetý, romantický i statement pieces - včetně pinů, jehlic a odznaků.

Kam na ně, kam je píchnout, kam si je vzít?
    Omluvte taky občasný historický exkurz správkyně - starožitnice a sběratelky ;)

rozbalit záhlaví
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    GENEVIEVE: Akorát tyhle jahody jsou za 49,- z Temu. :-(

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    GENEVIEVE: pfff drahý antiky, prej :))
    starožitnou bižuterii seženeš i za částky v řádu nižších stovek :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    SAT_ANN: ale tohle mě zajímá! Můžu se optat odkud a za kolik? Antiky mě nenapadlo obihat, mám pocit že jsou drahý :D
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Další starožitnost po manželově babičce :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DRABICZ: "Malé černé" nevidím jako úplně divnej název u oblečení & doplňků ;)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    FIONOR: Letná, Haškova 2, má to hrozně divnej název, jako malej černej nebo tak, mají brože po 150kč, Haškova 16 stejný obchod mají případně panské oddělení
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Jak jsem psal, laciný štuk, ale pro akci na kterou jdu, se hodí...

SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Po delsi dobe novy prirustek - Brnensky antik

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ...a to mi připomíná, že jsem s někým řešila (ne se Sabriel) právě piny & tohle auditko.

tak tedy vězte, že dle Stehlíkové je brož jakýkoli šperk, který se k oděvu připíná jehlou či špendlíkem, a to včetně jehlic a odznaků.
    kdybyste tedy váhali, zda se tady pochlubit i piny nebo jehlicemi, pochlubte se tady i piny nebo jehlicemi.

tady je ta moje milovaná dvousetletá.

SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Taky už mám brože!

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Některé jsou tvarově docela zajímavé

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    FIONOR: art deco stříbrné jsou celkem finančně dostupné.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Já jsem dostala brož od tchýně. Je po její matce a ta ji dostala od svoji babičky, takže rodinné dědictví.

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    FIONOR: muhehe...
    nemusíš jít na ples hned s diamantovou, bižuterní brože, starý i nový, jsou všude. a do klopy jsou hezký taky velký jehlice.

tady pánové sice mají brože s drahými kameny, ale stejně je mají většinou půjčený :))

FIONOR
    FIONOR --- ---
    Zatraceně, pasivní sledování téhle debaty mě zkazilo a mám nutkání si teď na ples pořídit nějakou brož (protože spona na kravatu je nudná). Ale asi to bude jen nějaký levný šunt.
    AYAKO
    AYAKO --- ---
    Claudia Lepik
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NANTHEI: Děkuju! ❤️
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    RANDOM_NIGHT: po kouknutí i na velkej obrázek na monitoru - je to FAKT boží ♡
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dopamine dressing!

NEI
    NEI --- ---
    ULO: ta želvuška je geniální
    ULO
    ULO --- ---
    _

Opomente mnozstvi prouzku, syn se vystrojil sam. Bohuzel se mu zelvuska ten den ztratila :/
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Jeden nový hmyzák

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam