JINX: Jak píše ROLEX, taky mě baví, že je to mapa a vrstevnice se někdy hodí i za volantem..
Poslední dobou toho moc nenajezdim v běžným provozu po ČR, ale pro porovnání, když jsem jel před asi sedmi lety po Albánii a zpět, tak nejčastější problém byl, že na kruhovém objezdu hlásila jiný výjezd než ukazovala. Sama na mapě ukazovala třeba druhý výjezd a mluvila a psala třetí. A asi 2x mě svedla mimo trasu a hned při další příležitosti napojila zpět (např jsem sjel z dvouproudovky před vjezdem na most, abych na křižovatce pod mostem jel rovně a znovu se za mostem připojil), ale nevěděl jsem, jestli to ne vyhodnotila jako kratší, navíc nedělali tu navigaci dlouho a celkově jsem byl spokojen.
No a loni jsme s kámošem jeli trip okolo Slovenska (z vnější strany) a to jsem se teda s tím setkal xkrát, že mě svedla z hlavní (potom, co to párkrát udělala, tak jsme ji už hlídali), aby mě například protáhla Ukrajinským tankodromem mezi domy a zároveň 1,5x delším úsekem a vrátila zpět na hlavní.
Takže v podstatě ano a zajímalo by mě též, jestli to byla nějaká vadná aktualizace nebo se zhoršujou..