• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARLOSKStezka Českem
    Stezka Českem, to není jen severní a jižní trasa.

Pro stezkaře a stezkařky co jdou stezku nebo se jít chystají. :)
    Neřešíme jen severní a jižní část ale i stezku napříč, stezku sever x jih, Českomoravskou stezku a Stezku Slezkem.
    Rady a tipy ohledně ubytování, míst pro přespání, kde se najíst nebo místům, kterým je lepší se vyhnout.
    rozbalit záhlaví
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: mas opravdu paradni fotky, na nektera mista me hned vratily a jina vubec neznam a nepoznavam. .

vyfotis toho tak malo, nebo spis ses hodne vybiravej na to co pak nechas/zverenis?

jinak se divam, ze mam odejity + to co ty, akorat ty toho asi docela dost jeste letos obehnes
    LEF
    LEF --- ---
    KARLOSK: pekne fotky. dovolil jsem se podivat i na jine ;-)

KARLOSK: diky za tip na spacak, moc se mi libi.
    teda fotky pekne, ale pro par fotek se tahat se zrcadlem?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: at to slape. na pc se musim kouknout na fotky:) ja sla kus stezky v roce 2023, z nejzapadnejsiho bodu do abertam a pak z boziho daru do decina, takze mi tam chybi asi 6km kus. nicmene ja stezku ani nejdu:D

osobne stezku neprozivam, protoze si to prece i pred jeji existenci mohl kazdej z mapy natrasovat sam a ne cekat na nekoho, kdo to udela za nej, ale sleduju ji, protoze me proste cestovatelsky knihy, zapisy a deniky bavi, stejne jako fotky.

ps: z pointy mam na ceste knihu bloncka na cestaxh, cetla sem i tu od honzy fremla ale ta me nebavila a pak sem ji odlozila do knihobudky.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Nazdar! Tak ať vám to šlape.

Jdu severní větev stezky od loňského června a vždy tomu dávám víkend a snažím se ujít okolo 50-60km. Pokusím se to zvednout na 75km
    Momentálně se nacházím na mapě v Dolním Žlebu, přeskočím České Švýcarsko, které si nechám na podzim a příští týden budu pokračovat z Rybniště do Chrastavy.
    Spím buď v útulnách nebo na divoko pod plachtou.

Rozhodně se ne vždy držím stezky, občas uhnu abych se vyhnul asfaltu, nebo když vidím na mapě zajímavé místo.

Moje dosavadní cesta:
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/kezafukabe

Fotky z mého putování:
    Karel Kučera | Zonerama.com
    https://eu.zonerama.com/Karlosz/1385363
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam