• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARLOSKStezka Českem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Každopádně v Pátek směr Praděd... V zimě je tam hezky...

Mapy.com
    https://mapy.com/s/mofetocodo

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Já už pořídil ten nejbrutálnější goráč od Tilaku, prostě pláštěnka je no-go...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: asi su rada, ze mam radsi kondenzaci a zapoceni v nepromoku/plastence nez durch na kuzi i skrz hadry :D holt kazdej mame radi trochu jinej styl vyletu :D a kazdej asi jinak topime.

mozna si zacler pripisu na seznam nekdy videti :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jinak od Kraslic po Boží dar je možností k přespání mraky. Na Ježíškově cestě před Božákem je spousty přístřešků. Konigsmuhle za Klínovcem taky pod střechou.
    Občerstvení pak záleží jak budou mít jednotlivé fleky otevříno ale co tak z hlavy počítám, jen do Božího daru máš asi 6 občerstvoven
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK: ... Od Kraslic po Kovářskou. Na Kořenov by se člověk prošel trochu více... :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    PSITLAPA: Přesně jak říkáš, část Krušných hor od Kraslic po Kořenov je nejkrásnější. Pak také Lužické a Orlické hory. Každá část má něco extra.
    PSITLAPA
    PSITLAPA --- ---
    Ahoj, jaká trasa Stezky se vám líbila nejvíc, případně doporučili byste nějakou část vhodnější k deštivé předpovědi?
    Máme od čtvrtka do neděle volno a jdeme po dlouhé době čundr. Původně jsem chtěl jet k Mostům u Jablůnkova a jít podél hranic, ale strávili bychom až moc času někde na cestě tam/zpět.
    Každopádně předpověď nic moc a já zvažuji, jestli se vydat do Krušných hor a začít někde okolo Lub(ů) a jít přes Rolavu, Kraslice do Horní Blatné, případně spíš až od Božího Daru směr Hora Sv. Kateřiny a nebo právě někam úplně jinam :) Očekávám dost deštivo a trochu se bojím, že by cestou v Kruškách mohl být problém se spaním či případným doplněním sil v hospodě. Stezka je jen drobnou inspirací, od které se člověk stejně odchýlí podle potřeby.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: No já raději jdu dál než do kopce :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: to se ti zda. vzdyt chodis taky slusny kilometraze, tak bys proste mel o 5km min a o 300 vyskovych vic :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Myslím z Králíků na Králičák za jeden den... Mě by těch 1500 za den zabilo
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: nadherny fotky :)
    Jakoze jsi potkal lidi, co se ani nezastavili aby se napili nebo nasvacili?

jinak kamosce se rozvlekli zdravotni problemy, kvuli kterym sme koncili dovcu driv, takze se o pristim vikendu na jeseniky nevydame:( tak doufam, ze aspon das nejaky kochaci fotky :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Petrovice v Čechách - Staré Město pod Sněžníkem.

Dalších 60 km zdoláno.

Nechápu jak někdo vyleze Králický Sněžník z Králíků na jeden zátah... :D
    Nahoře absolutní mrak a vidět bylo hovno :) Ale to nevadí.
    Cestou dolů jsem si zničil kolena, takže místo na Ramzovou jsem si to pokrátil do Starého Města.
    Vše mě bolí ale stálo to za to!

IKARIE
    IKARIE --- ---
    KUBLAJ: ja jsem sla letos na zacatku prazdnin necely tyden cast del norte, z bilbaa do santanderu a opravdu to tak bylo hlavne kvuli vedru. v ty prvni dny kdy byly teploty vysoke jsem vychazela v 5 za tmy a odpoledne travila na plazi. na teto trase a “daleko” od santiaga jsem moc poutniku nepotkavala, ale na tech frekventovanejsich trasach a hlavne bliz k cili je ten zavod o postele pry celkem bezny a ve 2-3, kdy albergues otviraji je pred nima uz dlouha fronta batohu.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    ATOMIKS: Pravda. V sezóně to v tomhle ohledu bude výživný.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KUBLAJ: ono je to komplikovanější. třeba ne každýho baví chodit ve čtyřicítkách.
    HANELA
    HANELA --- ---
    KUBLAJ: také jsem slyšela. Asi málo míst na spaní.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    O_THREE: Žena si chce s kamarádkáma projít na týden kousek Camina a tam když mi říkala, že lidi tam vyrazí v 5 ráno, aby byly v 11 v alberge, tam si zabrali flek, a pak celej den zevlili, tak jsem jen nevericně koukal. Jak moc je to pravda ověřené nemám.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Miluju vůni mokrýho lesa po ránu

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Romantika na stezce🤣

KRISKA
    KRISKA --- ---
    NOISEGATE: castecne souhlas ze to prilaka obejdy, na druhou stranudost daleko od silnice nebudou a taky tim lesy cr rikaj "kdyz tu prespis, je to v pohode".

ona i stezka proste laka hromady lidi takze tam kde doted jich bylo malo se mnozi k moji nespokojenosti nq druhou strranu pomuzou vytezovat zastavky, obchody, hospody, ktery by mozna bez te navstevnosti zaniky, omezili nakupni provoz, bez cetsujicich by se neobsluhovali zastavky ... je to provazany za me az moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam