• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Diskuze o MMO Survival hře Dune Awakening. Rady, tipy a triky.
    rozbalit záhlaví
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Lepsi o pusku prijit v boji nez ji vubec nemit (:
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: A to já zase nechci žebračit, plus bych se o věci, který neumím vyrobit, bál :) Ale dík!
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Tak kdyztak napis, veci na orni mam hromadu, snad krome industrial pump, ted jsem je vyplacal na assault orni.

pripadne ti muzu i pustit nebo vyrobit nejaky T4 nebo T5 unique zbrane atd. vali se mi to v truhle bez uzitku ...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: Mě chybí úplně všechno, co padá z truhel a nepřátel.
    Jako konkrétně teď asi nic nepotřebuju, orni jsem si včera horko těžko udělal (diamantine dust mě stál asi 5 smrtí :D.
    Spíš mě trápí, že nemám zásobu, takže jestli mě sežere červ, tak budu dost v řiti. A je to poněkud nekomfortní pocit. :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Co potrebujes za materialy na gear ? ja toho mam celkem dost, klidne ti neco venuju.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Kdybyste se někdo nudil, tak bych docela přivítal píchnout s nějakýma testing stationama. Jak jsem přišel o materiály na gear, tak jsem takovej z jedný strany zpomalenej a z druhý připosranej :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Jo, melo by byt. alespon to developeri slibuji. chapter 2, a prvni vetsi DLC.

Ja se ted vratil z dovolene, tak se nejak zacinam rozkoukavat v DD, stavim assault orni, a klidne bych neco podniknul.
    Po poslednim patchi se da titanium / stravidium omezene nasbirat i v A sektorech, tak neco malo nabiram a uvidime co dal ...

Mrknul bych se na landsraad, ale to by bylo potreba alignovat gildu, no.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    to je jistý to datum? já se teda těším :D

už mám doslova všechno hotový a jedinný "gameplay" co mi zbývá je farmení spice infused plastania, což v reálu znamená sedět v DD v PVE labce u truhly a čekat na její respawn. na plastanium je to docela dobrý, ale nějaká velká zábava to teda není :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: desateho zari se ma objevit novy patch, dalsi kus pribehu, DLC .. uvidime.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: Neměl, normální. Zkrátka nějaká haluz.
    Asi to nebudu řešit, co jsem tu tak postřehl, tak stejně nic moc nevrací, ne?
    Ja to rozjedu znova, az bude proc. hagga je beztak nejzabavnejsi :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Nemels nahodou pentashield-only bazi ? protoze behem te doby co jsem byl pryc prisel patch, a tohle se zmenilo
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, to je divny. Zkusil bych to reportovat.
    Ja byl taky dva tydny pryc na dovolene, kdyz teda vynecham fakt ze pokus o pripojeni grafiky k notebooku pres thunderbolt abych mohl hrat i na dovolene skoncil znicenim motherboardu v notebooku, tak stity vydrzely vpohode, a jedine co mi tam viselo byly nezaplacene dane.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Ach jo, byl jsem 16 dní na dovolené. Před odjezdem jsem doplnil generátory, ukazovalo to výdrž přes 20 dní, tak jsem si říkal, že by to mělo vydržet.
    Nevydrželo :D

Poučení pro příště, truhly nedávat podél vnější zdi. A orni zaparkovat do toolu, ne do garáže pod okno.
    Alespoň bugy a gear mi zůstal, materiál se zase nafarmí, ta orni bude horší.

Ale využiju to k přesunu základny na lepší místo, když už toho není tolik ke stěhování :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    DOOMGUY: tak tady se týpkovi stalo úplně to stejný :)

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/duneawakening/comments/1mvpi3h/killed_in_carrier_by_worm_that_came_up_with_zero/
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Tak uz mi chybi jen jeden (:

SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Titanium and Stravidium nodes can now also spawn on the Shield Wall.

Dune: Awakening – 1.1.20.0 Patch Notes » Dune: Awakening
    https://duneawakening.com/news/dune-awakening-1-1-20-0-patch-notes/
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    dobrej patch ted

v dd je milion t6 surovin hned v prvnim row (tzn v pve casti) se snizenym cd na respawn
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MAIMONIDES: opposing faction skin se dá koupit
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    jak s guild affiliací? Mně je milejší Atreides quest line a tak vůbec, ikdyž harko orni jsou hezčí..
    Rád bych začal landsraad:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam