• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Diskuze o MMO Survival hře Dune Awakening. Rady, tipy a triky.
    rozbalit záhlaví
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    My jsme v DD týden a zatím baví dost. Ve dvou nám jde farmení koření docela snadno, ale ty množství, co jsou na všechno potřebna jsou trochu drsný, tak jsem zvědav, kdy dojde k vyhoření :)
    Trochu doufám, že když to pak proložím doděláním questů v Hagga a DLC, tak třeba stihnou vydat nějaké větší.
    BTW, ty vlny v testing stationech, je to vždycky stejný počet, nebo se to podle nějakého klíče navyšuje?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja to vidim tak nejak podobne. Endgame je fakt shit, farma koreni a surovin, a naprosto shitovy nevybalancovany frustrujici ground combat. Asi dotahnu lvl200, dodelam achievementy, nafarmim deset beden paliva, a budu cekat na zmenu.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    no datac dohranej lvl 190. základnu jsem zazimoval. palivo a penize staci na provoz na dalších asi 126 let. asi přežiju jednou za měsíc proletět vrtulník přiložit a zaplatit dane. tesim se az tam pridaji neco poradnyho :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    to tam je odjakziva (:
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Netusim jestli to pribylo nekdy nedavno, ale v arrakeenu je black market vendor ktery prodava za hromadu penez vsechny harkonnen kosmetiky. Pevnost, orni, brneni, vsechno.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    To jsou ty tri "hidden" testing station kde lovis thinking machines. Za me dost zklamani.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    jsem asi idiot ale muzete mi rict jak se dostanu do tech novych testing labs? :D uz mi to napsalo i gg dohrali jste dlc ale v zadne nove testing lab jsem nebyl? wtf
    CICA
    CICA --- ---
    Na testu jsou zajímavý věci - např. obnova sežraných vozidel, vétší draw distance z vozidel, instancovaný loot v PvP, replace ekvivalentních dílů při stavění a větrolapy nebudou spotřebovávat filtry, když se naplní kapacita, změna lootu v DD.

Public Test Client: Version 1.2.10.0 » Dune: Awakening
    https://duneawakening.com/news/public-test-client-version-1-2-10-0/
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    OTAKAR: OK, az me uvidite online, napiste (:
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: My teď jsme online skoro denně, já po 22, kolega i dřív. Jestli dneska budeš, tak se můžeme potkat a mrknout na to. Třeba by se ti to naše místo líbilo.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele prestavet bazi nekam pobliz kraje mapy by asi davalo velky smysl, ale me se zoufale nechtelo vsechno stehovat, tak jsem par dni proste rozsiroval, zvysoval, a zaroven predelaval na Atreides styl. S tim ze jsem se porad vesel do zakladniho pozemku za 4000 solaru (:
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: My jsme právě včera začali stavět společnou "endgame" bázi.
    Kolega bude patrně ten typ, co se ve stavění hodně vyžije :D
    Já jsem zatím Harko, ale klidně se předělám.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    OTAKAR: Jasne, budu rad. Uz mame i guild HQ, dostavel jsem large spice refinery, a az stihnu doject pro cobalt, bude i large ore refinery. Atreides affiliated
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: Teď jsme chtěli zakládat guildu s kámošem, co to rozjel nedávno taky. Tak se klidně můžeme přidat k tobě.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: Jo, zalozil jsem novou gildu, a pohoda. U landsraad vendora muzu proste nakoupit ctyri mk6 recepty za cash. Uvidime co bude dal ...
    KRIZON4: jdi do toho, najdi si nakou aktivni. Jestli to jeste nekdy pustim, tak se treba pridam :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Takze opustit gildu a zalozit novou ? Atreidi maji tenhle tyden landsraad vendora, tak bych se rad konecne podival co nabizi.
    Ja se k tomu tenhle tejden nedostanu vubec. Spim ctyri hodiny denne a nestiham nic :(
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    A nechces teda alespon zmenit allegiation a asociovat gildu s Atreidy ? Celkem bych se mrknul do Landsraadu, ale proste nemuzu dokud je gilda neutral.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ted byl tyden CHOAM production reduction landrsaad decree, tak jsem konecne nahrabal material na large spice refinery. Jenom aby rec nestala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam