• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Diskuze o MMO Survival hře Dune Awakening. Rady, tipy a triky.
    rozbalit záhlaví
    SANTUS: neni to mmo jako treba wowko, na mape mas max 100 lidi, my se propracovali uz do nejsevernejsi zony, kde zatim tolik lidi neni, ale stredni zona je slusne narvana a na nekoho narazis co pet minut. Ma to dobrej ingame voice, takze clovek muze se sousedama v klidu pokecat a vyhandlovat nejakej material a tak.
    SANTUS: na solo jw to asi docela velkej grind, ale kdyz jsi v parte lidi, neni to tak hrozny. K dobrejm vecem se musis propracovat, za tejden vcelku intenzivniho hrani v parte mam porad spoustu veci nedodelanych. Hafo questu na mape, nemam odemceny ani vsechny classy a jejich upgrade jeste u zadne a jeste nemame ani ornitopteru. Na druhou stranu si to nespoiluju, na vsechno si prichazim sam a zdaleka to nejedem optimalne.

Hrajem to ctyri, ale grindime jen dva, zbytek si hraje a utraci co my nagridime :D

Nejvetsi bottleneck jsou materialy, ktery je tezky ziskat bez spravnyho equipu, obzvlast kdyz nevis, kde je hledat. Explorace je paradni, mapa ohromna, gadgety a skilly super a gamechanging.

Pvp je v podobe zon, kterym se muzes vyhnout a ne vzdy tam nekoho najdes. Partak uz par lidi zabil, ja se tomu vyhejbam, tak jsem bez zarezu :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SANTUS: není to vůbec mmo. Můžeš do toho dát 70 hodin sólo, úplně jakým tempem chceš.
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Jak moc to je narocny na cas?
    Ja se rychle umim nadchnout, ale za tyden se na to vybodnu a jdu o dum dal pokud je to MMO, co vyzaduje hodiny grindingu.
    Betu jsem nehral, osobne radeji PvE nez PvP
    Vypada to, ze navysili kapacitu a nelaguje to. Dneska to jede krasne. Jupi!
    Duna mi furt smatala na HDD, i kdyz ji mam nainstalovanou na SSD a prislo mi, ze se mi to kvuli tomu seka, tak jsem trochu zkoumal a vyzkoumal :)

Z nejakyho duvodu uklada data do pagefile.sys na vsechny pripojene disky. Je treba nastavit HDD, aby se tam pagefile.sys neukladal. To udelate tak, ze otevrete nastaveni systemu:
    Otevři nastavení systému:

- Klávesa Win + R, napiš sysdm.cpl, potvrď Enter.
    - Kliknete na záložku Upřesnit a kliknete na tlačítko Nastavení u Výkon
    - Kliknete na záložku Upřesnit a talčítko změnit
    - Vyberete HDD, zakliknete Nepoužívat stránkovací soubor a kliknete Nastavit.
    - Vyberete disk, kam ho chcete ukládat, kliknete na Velikost určí systém a Nastavit
    - Restartujete komp.

Přijde mi, že to běhá mnohem plynulejc, tak se dělím o poznatky :)
    Zdar, hrajeme na serveru Chapterhouse siege Fajr. Mame guildu, zatim ctyri lidi. Pokec na discordu. Zatim jsme se dostali do doby aluminiove, mame Buggy, dalsi krok - ornitoptera. Questu jsme delali minimum, neni cas. Asi pojedem house Harkonen. Budem radi, kdyz se pridate.

Dost to ted laguje teda, momentalne to hraje pres 160k lidi a furt to stoupa. Nedivim se, je to paradni gameska, snad navysi kapacitu serveru :)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam