• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    KRIZON4: Klidně se k nám můžeš přidat, až se přestěhujeme ze 4NetPlayers na jiného providera. Jsme sice jen dvoučlenná guilda, ale trváme na hraní na vlastním privátu / Haga Basin totiž skrývá nespočet výhod.
    Kolega, se kterým hraju, se navíc specializuje na výstavbu a rozvoj báze, takže o zázemí a produkci bude vždycky dobře postaráno.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja obnovil bazi, nacez jsem zkonstatoval ze mi ji pulka chybi, bohuzel ta kde byla large spice refinery.
    Takze asi obehnu ch3 a kaslu na to. Maximalne zabalim do batohu koreni, prejdu nekam kde funguje gilda coz uz bazi ma, a zbytek necham spadnout. Fakt se o to starat uz nehodlam.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    No, rozehral sem to, dal sem ted solo tu nejnizsi obtiznost te imperial testing station 136 a musim teda rict, ze v tuto chvili ta endgame tam jakoby asi uz je. Nerekl bych, ze je nejak extra dobra, ale je tam.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    HANOUCH: No jsem na to zvedavej. Ted s prechodem mezi servery by asi mohlo jit dat dokupy nejakou gildu, tak aby se dalo vyrazit hrat kdyz ma clovek cas, a v gilde se nekdo najde kdo by vyrazil. Uvidime.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    OMNISLASH: Je to sranda, čištění různých testing stationů, Landsraad tasky, farmení jasmia a spice atp. jde ve dvou líp.
    KRIZON4: Já se právě těším na tu složitější část, u které jsem to loni právě okolo té stovky zařízl, když nám bouře smazala základnu a nebyla chuť dělat novou.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    HANOUCH: Dostat se na lvl100+ neni vubec tezky. Kdyz jsem nekdy na podzim rozehral postavu na public test serveru, a vedel co a jak, kam jit pro recepty atd ... byl jsem na levelu 100+, s t4 vybavou a postavenou ornithopterou za par dni.
    Ale pak se to zadrhne, farmit t5 recepty abys vubec mohl strcit nos do Deep desert, koreni, plastanium ... to je voser na dlouhe tydny.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    HANOUCH: Jak zabavne je to na hrani ve dvou?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    My jsme to s kamarádem nahodili cca před týdnem na vlastním privátním serveru. Transfer postavy z ofic serveru na privát sice byl inzerovaný, ale nefunguje. odpověd na můj ticket: “Funcom na tom prý maká”. Inu, Čekat se nám nechtělo, tak jsme založili nové postavy a za cca týden se dostali na level 100+. Oproti hraní zhruba před rokem výrazně přibylo obsahu, zatím je tam co dělat. Uvidíme, jak se to vyvrbí.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    LAAZI: Ja to zatim nainstaloval, zkonstatoval jsem ze ano, dostanu hromadu materialu zadarmo jelikoz jsem se neprihlasil od prosince, a ne, neni tam nic uzitecneho jako T6 blueprinty. A tim jsem s tim skoncil. v prosinci jsem pres mesic byl pryc, kdyz jsem se vratil, hra mi sdelila ze me sezrala coriolisova boure, a prisel jsem o kompletni inventar - vsechna T6 vybava pryc. Tim pro me hra skoncila. Zabalil jsem bazi, a konec.

Ted se nejak chystam bazi rozbalit, probehnout si pribeh CH3, a dal asi nic. Nejaky endgame by tam mel byt, ale solo se mi to probihat nechce.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Tak ako? Hrajete ten chapter 3? Uz tam je nejaka normalni endgame? Ja sem se zatim jenom dival na posledni reviews na steamu a prvni co sem videl byl typek co transfernul bazi tak, ze mu ji (a jeho v te bazi) sezral cerv, takze si ted nejsem uplne jistej, jestli se mam vracet :p
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    My jsme v DD týden a zatím baví dost. Ve dvou nám jde farmení koření docela snadno, ale ty množství, co jsou na všechno potřebna jsou trochu drsný, tak jsem zvědav, kdy dojde k vyhoření :)
    Trochu doufám, že když to pak proložím doděláním questů v Hagga a DLC, tak třeba stihnou vydat nějaké větší.
    BTW, ty vlny v testing stationech, je to vždycky stejný počet, nebo se to podle nějakého klíče navyšuje?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja to vidim tak nejak podobne. Endgame je fakt shit, farma koreni a surovin, a naprosto shitovy nevybalancovany frustrujici ground combat. Asi dotahnu lvl200, dodelam achievementy, nafarmim deset beden paliva, a budu cekat na zmenu.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    no datac dohranej lvl 190. základnu jsem zazimoval. palivo a penize staci na provoz na dalších asi 126 let. asi přežiju jednou za měsíc proletět vrtulník přiložit a zaplatit dane. tesim se az tam pridaji neco poradnyho :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    to tam je odjakziva (:
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Netusim jestli to pribylo nekdy nedavno, ale v arrakeenu je black market vendor ktery prodava za hromadu penez vsechny harkonnen kosmetiky. Pevnost, orni, brneni, vsechno.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    To jsou ty tri "hidden" testing station kde lovis thinking machines. Za me dost zklamani.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    jsem asi idiot ale muzete mi rict jak se dostanu do tech novych testing labs? :D uz mi to napsalo i gg dohrali jste dlc ale v zadne nove testing lab jsem nebyl? wtf
    CICA
    CICA --- ---
    Na testu jsou zajímavý věci - např. obnova sežraných vozidel, vétší draw distance z vozidel, instancovaný loot v PvP, replace ekvivalentních dílů při stavění a větrolapy nebudou spotřebovávat filtry, když se naplní kapacita, změna lootu v DD.

Public Test Client: Version 1.2.10.0 » Dune: Awakening
    https://duneawakening.com/news/public-test-client-version-1-2-10-0/
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    OTAKAR: OK, az me uvidite online, napiste (:
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: My teď jsme online skoro denně, já po 22, kolega i dřív. Jestli dneska budeš, tak se můžeme potkat a mrknout na to. Třeba by se ti to naše místo líbilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam