• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Ja posledni dva dny jen grindim duraliminium a snzim se poskladat syndicate armor. Je to takovy nekonecna kolecko, ale mam dve velky rakve, takze voda prestava byt limiter a nejvetsi opruz je jasmium :)

Kazdopadne uz bych mohl grindit poslesni tier v deep desert, jen na to nemam cas, protoze mi chybi to duraliminium :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    zatím 134 hodin a nenudím se, pořád je toho tolik co dělat
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Thumper je solo uplne naprd, nez se nekam presunes, tak to cerv sezere a pak jde hned po tobe - pouzitelny je to ve dvou. ale obecne cokoliv delas na pisku, tak to chce ornithopteru, ne motorku.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: ha! tlouk! to se snad i trochu stydim ze me to nenapadlo :)
    ERRTU: nezkousel jsem, ale ve hre jsou boty, ktere snizuji provokaci cerva a tlouk, ktery ho odlaka. Pripadne partak nalaka cerva, ty kopes
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    hele mozna to zkousim predcasne a potrebuju na to nejakej konkretni vehikl... ale je vybec nejak mozny vyhrabat poklad z duniveho pisku?
    jeste jsem schopny k nemu pomalu doskakat tak ze zastavi u kraje zony, vystoupim, a bud tam dojdu stylem krom-cekam-krok-cekam nebo dolevituju ale jak jednou stouchnu do pisku compactorem tak hned cerv a vetsinou jeste ve vzdalenosti ze jsem rad ze vubec stihnu vlezt na bike.
    co delam blbe?
    Me tam iritujou ty kecy, takze si to poustim z yt :)

Dune full AdLib Gold soundtrack
    https://youtu.be/gUfGyfbzl9k?si=_PXpUvdr63mJkCYd
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tyvole! radio imperial classics hraje soundtrack z puvodni duny 1/2 pro ms dos! slzim :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    hint: jestli vam taky po vyskoceni z mapy nebo po dialogu s npc propada fps na deset vterin, tak vypnete FSR!
    najednou mam framerate stabilni jako hovado
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: Jo ten typek teda nerika primo buildy ale jde abilitu po abilite a testuje kolik % to realne dava k cemu a na co to funguje a na co ne atp. Pripadne tam pocita kolik jsou naklady na jakej styl litani s ornitopterou (nejlepsi je prej litat booster+vulture misto motor+vulture) nebo na kolik vyjde jakej zpusob dodavani energie bazi (nejekonomictejsi jsou prej ty normalni tocici wind generatory a nebo pokud mas dost mista tak ty zakladni), atp.
    LAAZI: ja jsem si to nespoiloval do endgameu. Pak jsem mrknul po nejsilnejsich buildech a zjistil, ze ten nejlepsi uz pouzivam :D

CC skilly jsou proste nejlepsejsi, no.
    Chystaj se zmeny v pvp, snad uz nebude jen o topterach :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    prave pristal cca 3gb patch a pocituju vyrazne zrychleni nahravani
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    tento typek ma imho dobre rozbory class abilit (ktere jsou dobre jak presne fungujou atd) atp.
    https://www.youtube.com/@VashCowaii
    HONCKA: asi windows default? Nevim, ja ten disk pouzivam jen na data, nikdy tam nic neinstaluju a tohle bylo poprve, co mi na nej naka hra sahala.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jsou fronty?

AVATAR: proč máš pagefile.sys na každým disku, to by mělo být akorát na jednom
    SANTUS: neni to mmo jako treba wowko, na mape mas max 100 lidi, my se propracovali uz do nejsevernejsi zony, kde zatim tolik lidi neni, ale stredni zona je slusne narvana a na nekoho narazis co pet minut. Ma to dobrej ingame voice, takze clovek muze se sousedama v klidu pokecat a vyhandlovat nejakej material a tak.
    SANTUS: na solo jw to asi docela velkej grind, ale kdyz jsi v parte lidi, neni to tak hrozny. K dobrejm vecem se musis propracovat, za tejden vcelku intenzivniho hrani v parte mam porad spoustu veci nedodelanych. Hafo questu na mape, nemam odemceny ani vsechny classy a jejich upgrade jeste u zadne a jeste nemame ani ornitopteru. Na druhou stranu si to nespoiluju, na vsechno si prichazim sam a zdaleka to nejedem optimalne.

Hrajem to ctyri, ale grindime jen dva, zbytek si hraje a utraci co my nagridime :D

Nejvetsi bottleneck jsou materialy, ktery je tezky ziskat bez spravnyho equipu, obzvlast kdyz nevis, kde je hledat. Explorace je paradni, mapa ohromna, gadgety a skilly super a gamechanging.

Pvp je v podobe zon, kterym se muzes vyhnout a ne vzdy tam nekoho najdes. Partak uz par lidi zabil, ja se tomu vyhejbam, tak jsem bez zarezu :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SANTUS: není to vůbec mmo. Můžeš do toho dát 70 hodin sólo, úplně jakým tempem chceš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam