• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOOMGUY: napada me - nepresouval jsi tu bednu treba?
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nerekl bych ze casto, ale semtam to spadne.
    DOOMGUY: to je jak s tim mym relogem s equipem v orni. I kdyz tam si spis myslim, ze jsem to "opravil" schovanim orni do baglu a vybalenim.

Pada ti to casto? Mne to nespadlo jeste ani jednou za tech 200 hodin.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    me se stala taková věc, že mi z truhly v základně zmizelo koření. nic velkého jen 83 melanže tzn 8300 spice. byl jsem z toho smutnej, ale šel jsem pak nějaký farmit no a hned mě sežral červ, když mi crashla hra. nějak jsem to rozdýchal a založil ticket na tu melange.

no a o 24 hodin později se zázračně v truhle objevilo koření. jsem zvědavej jestli něco napíšou do ticketu.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Nepotrebuju, zatim jsem u steel, a predtim nez me sezral cerv jsem se byl poprvy podivat do Hagga rift a donesl nejake krystaly.
    Kobaltovou pastu jsem nastesti sebou nevezl (:
    Mam bazi na severu Gapu, kousek do Jabba neco, myslim ze tam budu jeste par dni kempovat nez se z toho posbiram a pujdu dal.
    KRIZON4: to asi jo :)
    Uz potrebujes aluminium? Pojd za mnou do crossroads, mam bazi na nejlepsim fleku beztak :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Tak jo, bude se hlasovat kdo je nejvetsi LAMA ?
    Protoze pokud jo, tak "nechat se sezrat cervem s batohem plnym nejcennejsiho lootu behem stehovani baze" protoze nedavam pozor a zabloudim do pouste asi dost jasne vyhraje, ne ?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ufff. Imperial testing station 10 hotova. Pekelne dlouhy, a v pulce velkyho fightu v ty velky hale se mi to respawnovalo. Chjo.
    Ale da se to i single, nakonec.
    KRIZON4: nono :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ono to mozna bude tim ze gilda jako takova je "faction neutral"
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    ERRTU: Takze podle planu kudlou do zad tu harkonnenskou mrchu, dokud nic netusi ?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KRIZON4: prave jsem vlezl do guildy uz jako atreid, vidim ze mcaloud je harko a zatim klid a mir.
    Cool pvp v labech :)

We Were Not Ready For Dune Awakening's Endgame...
    https://youtu.be/9bSqmT1X6rA?si=I1R8gX7Ktd2Kw9rO
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, asi bude nejjednodussi to vyzkouset co se stane. v gilde jsem, pri nejake prilezitosti vezmu atreides questy, a uvidime zda me to vykopne z gildy nebo co (:
    LAAZI: skoda, questy bych bral :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: plus je fakt že ta mapa je proti těm z Conan Exiles nebo ARK poměrně malá a ještě většinu stavebního místa zabírá písek, asi do dává smysl
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: respektive ne na level 5, ale na ten level na kterym ses u harkonenu a na ten samej quest progress cast
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: To te imho switchne na atreides na level 5 bez moznosti zmeny zpatky na harko a nebude muset (moct) delat questline.
    Ja mam harko hotovy a zkoupeny, tak to muzu kdyztak resetnout. Naky npc mi to nabizelo tusim :)
    Na landsraad nikdy nebudem mit dost aktivnich lidi imo. Hodte kdyztak link, kde jste to vycetli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam