• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, ja nevim, zacinam mit podezreni ze jak oteviram jeden bug report za druhym, tak seru vyvojare a oni na me ty cervy posilaji schvalne nebo tak neco ... (:
    KRIZON4: covece jak to delas? Me sezral cerv dohromady 2x. Jednou na zacatku, kdyz jsem byl v ramci rp iniciovan do guildy a podruhe, kdyz jsem stavel bazi a jedna kostka mi presahla do jeho uzemi a ja si toho nevsiml :D
    MAIMONIDES: ano, nastav prava pristupu pro guildu :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    To by se z toho jeden vojel ... jedu si po pousti, a najednou vedle me spadne lod. Neodolal jsem, riznul do toho cuttarayem, a .... cerv a konec. Ach jo.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Jde nějak guild báze zviditelnit na mapě? Respawn, dočasná schovka, parkoviště..
    Nejvic na male jsem mel, kdyz jsem priletel a nikoho nevidel. Kdyz jsem pristal, z poza skaly na me vyletel scout. Chvili nade mnou jen krouzil, tak jsem si rekl pohoda, asi nema rakety a zacal squatovat, jakoze at klidne tezi, ze jsem friendly. V tu chvili to spustil ve velkym. Nastesti palil po orni a ne po me. Nezavahal jsem ani vterinu, dosprintoval k orni, naskocil vystoupal jen tak vysoko, jak musel a tesne nad zemi to vybral do glideu. Jeste jednou me trefil, ale zacal jsem klickovat a i kdyz se snazil, uz me nezasahl. Jedno kridlo na 16%, ale nastesti jsem se stazenou prdeli doplachtil do bezpeci :D
    LAAZI: ja teda assault orni neberu a radsi litam na vickrat se scoutem bez raketometu. S assaultem scoutu s raketometem neuletis, se scoutem jo. Uz asi petkrat jsem zdrhal a klickoval. Neverim, ze bych s assault utekl :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: Sem ted vytah do deep desertu assault orni misto te pruzkumne, protoze to titanium je tezky jak svina a do scout orni se ho vleze malo a tim padem se pohybuju bez motoru jenom booster+glide a tam je limitujici heatsink nebo psu nebo jak se to jmenuje, pac s tim zakladnim boosterem a heatsinkem vystoupas tak 250 metru nez se to prehreje a nevim teda jestli mi lepsi booster da vyssi rychlost toho boostu (aktualne mam 112 boost a 154 glide s tema zakladnima kridlama, mk5 scout orni ma 176 glide, ale zas stoupat musi s motorem, coz je nejakejch 80 max tusim) kazdoapdne to je kandidat na upgrade :)

Moje pvp teda spociva hlavne v tom spatrit vcas nepritele a utect.
    https://dune.gaming.tools/deep-desert

Seznam bp v deep desert. Krom cutteray na i9 v podstate nic must have tenhle tyden.
    LAAZI: ja si pak udelal nakej z bp, co ma mensi rychlost a rychlejsi akceleraci. Na to popojizdeni mezi hromadkama ideal. Ale zbytek, co zvysuje jen armor, to je uplne zbytecny na buggy, no :)

To samy orni, tam potrebujes vylepsovat jen kridla a motor, jinak zaklad staci. Mozna tak do pvp se to hodi, ale ani tam to nema moc smysl, protoze prvni, co odejde jsou kridla a bez nich jsi bez sance.

Jinak
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAAZI: jo, ale imho nema smysl vylepsovat soucastky dokud se clovek nedostane aspon na konec hagga basinu. lepsi je tlacit suroviny do postupu v tech tree, a az clovek nema kam postoupit, tak si muze pimpnout vozovej park. ja jsem treba mega dlouho mel scrap soucastky jak v ornithoptere tak buggyne.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ERRTU: Jo ale afaik vsecky tooly, co mas, vedou na "stejne misto", tzn. kdyz si vyrobis druhej tool, tak s nim muzes akorat spawnout to vozidlo co sis ulozil.
    AVATAR: Jako casem se jako quality of life upgrade (u vseho) vyplati vylepsit i ty dalsi veci, konkretne hlavne motor, aby se to pohybovalo rychlejc. Nicmene T5 veci na vozidla se daj najit casto v tech deep desert pve zone labech.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jo, prostě naprcat pár windtrap na střechu a už v životě nemusíš pro vodu nic dělat. Kromě tohoto že jednou za týden doplnis filtry.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DOOMGUY: jasny, ja mam o jedno desetiny misto min :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    ale to je uz spis muj water trader roleplay :) jako solo hraci je mi to vlastne k nicemu protoze se k tem materialum ktery potrebuji hodne vody nedostanu.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    ERRTU: no vyzaduje to nejakej setup a pak to jede samo :)

ERRTU
    ERRTU --- ---
    zas faktem je ze kdyz mas objem cisteren vetsi nez celkovy vynos z lisu tak windtraps jsou dobry na doplnovany vody kdyz jses offline
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DOOMGUY: ja si teda nedovedu predstavit ze cekam nez mi nakape z windtrapu na jednu davku taveni jasminia... ale jak libo :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    ja uz jsem ve stadiu kdy lovim poustni krecky na achievement :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    ERRTU: no to prave ja nechci vubec delat :) s tema windtrapama nemusi clovek delat vubec nic a nicim se nezdrzovat, ale v pohode kazdy preferuje neco jineho proto tam ty moznosti jsou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam