• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4: tak na to, az se mnou bude nekdo grindit dd cekam uz dva tejdny. Kazdopadne tam to chce ideal tri lidi. Jednoho s carryolem, druhyho v sandcrawleru a tretiho hlidace :D

Ted tam litam v obyc orni (vytezim na jednu cestu 50 melange), ale cestovani tam a zpet je unavny.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    No vyzkouset to muzem. Ja si spis rikal ze bysme se teda mohli nejak podivat do deep desert, jeden tam bude sedet v assault orni, a hlidat druhyho pri tezbe.

Ale T6 mam jeste za chvili. Ted jsem ve stavu kdy litam do sheolu natezit jasmium rucne, a dodelavam zbytky questu.
    KRIZON4: je otrava vozit to sem a tam? Carryol dostane buggy na mista, kam se sama nedostane? Assault topteru naplnim rucnim cutterayem rychlejc, nez bych to resil jeste pres buggy, mi prijde. To ani buggy nepotrebuju. Porad je nejvetsi waste of time to pak prevazet orni. Ale hlavne - ve dvou je to vetsi zabava a jeste jsem to nedelal :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja jezdim tezit jasmium hezky postaru. Na co carrall ? Jasmium se tezi tak ze se postavi malicka baze, v ni se bugyna zaparkuje, a odtama se to pak vozi topterou.
    MAIMONIDES: ze tys nemel softstep boty? Jinak to moje byl muj fail. Jsem pak koukal na mapu a tezil jsem na drummsend :)
    Uz jste se nekdo na chapterhouse dostal k duraliminiu? Ze bych postavil carryol a druhej by tezil jasmium buggynou. Coop pyco :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: Taky. Omylem špatnej respawn v Sheolu. Riskoval jsem a chtěl něco vyčistit po cestě zpět s jasmiem - tj orni nesbalím na cesty. No, vyčistili mě Harkonneni a potom, 200m před pevnou půdou červ. Alespoň jsem viděl co se stane:)
    Tak me sezral cerv i s orni. Choval se jak kdybych mel zaplej stit, i tak jsem vyzobal trictvrte policka koreni. Mno a pak se zacal vynorovat primo pode mnou, neslo mi vlezt do orni, jak se zem otrasala a kdyz se konecne povedlo, tak neslo vzletet. RIP :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    CICA: east verm má ten centrální ostrov, kde je skoro vždy flour sand na území, kde červ ignoruje sběr. Hned u kraje. Nasbíráš během 10 minut co potřebuješ.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KRIZON4: yes! backurky na pisek, pak zase nezapomenout prezout zpatky :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Bez supportu to vypada o neco lip (:

KRIZON4: to nevypada jak orni :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja si nemuzu pomoct to sem nepostnout, ale tohle je IRL fabricator kdyz tiskne ornitopteru (:

KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Jasne, ty boty mam, akorat jsem je nikdy nevyrobil.

Takze je nosit v batohu, a nez zacnu behat po pisku s compatorem, prezout ?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KRIZON4: softstep boty
    Softstep Boots | Dune: Awakening Wiki | Fandom
    https://duneawakening.fandom.com/wiki/Softstep_Boots

v kombinaci s compactorem z DD research lab receptu (A2) to funguje vyborne
    https://dune.gaming.tools/items/staticcompactor_unique_compact_05
    Jinak nekdo se ptal, jestli je v dd z labu intel kazdej tyden - tak je.
    JULIAN: dobrej je ten granat, co drzi mobky u sebe (kdyz vylejzaj ze dveri na zacatku dalsi vlny) a pak tam poslat rakety.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    A zkoušeli jste nějaký aoe ability? Me se driv proti skupinam docela vyplatil takovej ten poison cloud
    LAAZI: jo, je to dost naprd s tema D labama. Jeden jen na matro, druhej je bez sance na solo, protoze je vecne narvano a vybrano.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    no nevim, tu patou vlnu asi nedam

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam