• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4: tarl jsem farmil na severu v stonestep village, kterej je na 20 vterin - pristanes nahore, skocis do diry, skocis do mistnosti s bednou, probehnes a vylootujes bez boje a zdrhnes zpet k orni. V sheolu moc nechodi.

Jinak snadna rada - get gud :)
    Je to jen o cviku, rychlych uskocich a pozici (vzdy mej roh za kterej se muzes schovat, kdyz se neco nepodari).
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    pvp combat je i PvE v lodich nebo v sekcich E a vejs.

V sheolu se snazim nafarmit znova Tarl cutteray, o ktery jsem prisel kdyz me vcera v ramci eventu sezral cerv. Ten je akorat v lodi, a pokazdy kdyz se neco nepovede s heavy trooperem, cekam minutu az dve na respawn.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    vsude se tvrdi ze melee combat je na dd solo labky ta nejlepsi varianta (a ja si to myslim teda taky). labky v pve zone se s tim daji solo (A i D rows).
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    KRIZON4: ja pvp nehraju, takze nevim jake jsou tam CD, když tě někdo zabije

myslel jsem, že se bavíme o PVE, když jsi zminoval heavy troopery, tak jsem si predstavil ty týpky s minigunem.

pve combat je jen o gearu. pak kdyz se neco nepovede, tak se nic nestane podrzi te stit/armor.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    DOOMGUY: Jo, tohle je teoreticka moznost, problem je ze pokud se neco malicko nepovede, jsem mrtvej. A to v PvP znamena sto let cekani na respawn.

Jako musim rict ze combat me zacina cim dal tim vic srat, vazne neni vyladenej. To samy jsou melee souboje - pokud udelam jednu chybicku, jsem 50/50 mrtvej.
    KRIZON4: mas tri skilly. Nevim jak daleko jsi, ale mecem jsem daval i group content v dd pri spravny rotaci skillu :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    knee charge in -> slow blade -> dodge pryc z blastu
    repeat s dalsim skillem...
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    No, to je problem, mecem ho nezabiju.
    Je zastitovanej, takze musim pouzit slow attack. Prvni projde, ale ten ho nezabije, pak na me hodi suspensor blast, pripadne me zacne mlatit zbrani. Druhej slow attack je problem, tuplem pokud tam neni sam.
    KRIZON4: skillem ho rozhodis, mecem ho zabijes.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Existuje nejaka spolehliva strategie na heavy troopery ?
    Mec se pouzit neda, sniper puska taky ne, jakakoli strelna zbran taky ne. Schopnosti co ho znehybni jsou k nicemu - nedostanu ho jednou ranou.

Jak to resite ?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Lepsi o pusku prijit v boji nez ji vubec nemit (:
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: A to já zase nechci žebračit, plus bych se o věci, který neumím vyrobit, bál :) Ale dík!
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Tak kdyztak napis, veci na orni mam hromadu, snad krome industrial pump, ted jsem je vyplacal na assault orni.

pripadne ti muzu i pustit nebo vyrobit nejaky T4 nebo T5 unique zbrane atd. vali se mi to v truhle bez uzitku ...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: Mě chybí úplně všechno, co padá z truhel a nepřátel.
    Jako konkrétně teď asi nic nepotřebuju, orni jsem si včera horko těžko udělal (diamantine dust mě stál asi 5 smrtí :D.
    Spíš mě trápí, že nemám zásobu, takže jestli mě sežere červ, tak budu dost v řiti. A je to poněkud nekomfortní pocit. :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Co potrebujes za materialy na gear ? ja toho mam celkem dost, klidne ti neco venuju.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Kdybyste se někdo nudil, tak bych docela přivítal píchnout s nějakýma testing stationama. Jak jsem přišel o materiály na gear, tak jsem takovej z jedný strany zpomalenej a z druhý připosranej :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Jo, melo by byt. alespon to developeri slibuji. chapter 2, a prvni vetsi DLC.

Ja se ted vratil z dovolene, tak se nejak zacinam rozkoukavat v DD, stavim assault orni, a klidne bych neco podniknul.
    Po poslednim patchi se da titanium / stravidium omezene nasbirat i v A sektorech, tak neco malo nabiram a uvidime co dal ...

Mrknul bych se na landsraad, ale to by bylo potreba alignovat gildu, no.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    to je jistý to datum? já se teda těším :D

už mám doslova všechno hotový a jedinný "gameplay" co mi zbývá je farmení spice infused plastania, což v reálu znamená sedět v DD v PVE labce u truhly a čekat na její respawn. na plastanium je to docela dobrý, ale nějaká velká zábava to teda není :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: desateho zari se ma objevit novy patch, dalsi kus pribehu, DLC .. uvidime.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: Neměl, normální. Zkrátka nějaká haluz.
    Asi to nebudu řešit, co jsem tu tak postřehl, tak stejně nic moc nevrací, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam