• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele prestavet bazi nekam pobliz kraje mapy by asi davalo velky smysl, ale me se zoufale nechtelo vsechno stehovat, tak jsem par dni proste rozsiroval, zvysoval, a zaroven predelaval na Atreides styl. S tim ze jsem se porad vesel do zakladniho pozemku za 4000 solaru (:
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: My jsme právě včera začali stavět společnou "endgame" bázi.
    Kolega bude patrně ten typ, co se ve stavění hodně vyžije :D
    Já jsem zatím Harko, ale klidně se předělám.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    OTAKAR: Jasne, budu rad. Uz mame i guild HQ, dostavel jsem large spice refinery, a az stihnu doject pro cobalt, bude i large ore refinery. Atreides affiliated
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: Teď jsme chtěli zakládat guildu s kámošem, co to rozjel nedávno taky. Tak se klidně můžeme přidat k tobě.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: Jo, zalozil jsem novou gildu, a pohoda. U landsraad vendora muzu proste nakoupit ctyri mk6 recepty za cash. Uvidime co bude dal ...
    KRIZON4: jdi do toho, najdi si nakou aktivni. Jestli to jeste nekdy pustim, tak se treba pridam :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Takze opustit gildu a zalozit novou ? Atreidi maji tenhle tyden landsraad vendora, tak bych se rad konecne podival co nabizi.
    Ja se k tomu tenhle tejden nedostanu vubec. Spim ctyri hodiny denne a nestiham nic :(
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    A nechces teda alespon zmenit allegiation a asociovat gildu s Atreidy ? Celkem bych se mrknul do Landsraadu, ale proste nemuzu dokud je gilda neutral.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ted byl tyden CHOAM production reduction landrsaad decree, tak jsem konecne nahrabal material na large spice refinery. Jenom aby rec nestala.
    To cumim. Ja ted vubec nemam cas, snad se k tomu dostanu.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: Pořád stojí. Ani cihla nakřivo.
    TRAGED: tam jsme byl nedavno, kdyz vysla pandarie ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AVATAR: Tak to radši do Rachetu.... :~]
    Crossroads je moje, ale uz ji musely davno sezrat boure :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KRIZON4: aha, ja myslel ze ta je jeho:)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja mam pocit ze to neni ono, Avatarova zakladna zmizela z vyberu dani. Crossroads tam porad jeste je, kdyz jsem posledne dane platil
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KRIZON4: před týdnem tam byla. Možná vypli proud, ale ruina to nebyla. Ta ĉerná 'pyramida'.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ne, pokud se nepletu, tak zakladna spadla uz pred par tydny.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: od začátku? Než jsem předevčírem reklamoval grafiku, tvoje základna stála:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam