• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLECTICAKrize středního věku, perimenopauza a další radosti stárnutí Andropauzu tu probíráme taky :)
    EKG
    EKG --- ---
    A je krasne pozorovat, kdo ma tu krizi priznanou, a kdo se jeste drzi marnych nadeji. Nebojte se, kazdeho to postihne, jenom vy takovi nebudete.

VANEK
    VANEK --- ---
    Celý život jsem byl mladý, a pak to najednou přestalo.

Napřed člověka začnou zdravit prvního. Pak si začne všímat, že ho nepozdravili, i když jednoznačně měli. Pak tráví dlouhé chvíle úvahami, jestli u služebně o drobet níže postavené a o necelou generaci mladší kolegyně by pořád měla nabídnout tykání ona, a kdy se definitivně zlomí tohle.

Pak zjistí, že se proměňuje ve svého otce. A že svět hoří a mění se úplně jiným způsobem, než se měnil zamlada a než mu slibovali, a staří kamarádi (obzvláť ti starší, o bývalých autoritách obecně ani nemluvě) se mění v polosenilní fašizoidní žvanily a jeden musí věnovat stále víc úsilí tomu nezačít nadávat na mraky, i když některé se mu fakt nelíbí.

A to jsou pořád ty zábavnější kousky.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Ahoj ahoj ahoj!
    EKG
    EKG --- ---
    No jo, uz jsem starej. V patek jsem se vratil domu z klubu s mladym, opilym a hlucnym hochem. A asi poprve v zivote jsem docenil stare moudro, co je nejkrasnejsi na tom, nechat si vykourit: aspon na chvili to prestane zvanit.

Nepopiram, dobre se poslouchalo, jak jsem ilegalne sexy. I kdyz teda jak nepiju, tak mi pak zacalo trochu vadit, ze to opakuje v prumeru trikrat za minutu. No proste jsem nudnej, starej, cynickej. I v ty posteli.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Než se rozepíšu, alespoň dva odkazy.

https://www.choosingtherapy.com/midlife-crisis-women/
    https://www.choosingtherapy.com/midlife-crisis-in-men/

Prolomit ledy ale může kdokoliv, budu za to určitě ráda. V diskusi jsou samozřejmě vítáni i muži, kterých se téma pochopitelně týká taky.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam