• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BERRUNAKalorické tabulky
    KURE
    KURE --- ---
    BERRUNA: ježiš ne, to je pekelná kalorická bomba :)
    mě to dávali ve špitálu, jsem byl total vysláblej.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: proč 0 %?
    Ale pravda, rozmixované s tím vším ostatním se ta hnusná chuť 0% asi ztratí a kalorie to ušetří. I když jak koukám na tvé nastavení, ne že bys šetřit potřeboval.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Nevim, kolik z vás pracuje na noční směny, ale komunikovala jsem svůj noční, nepravidelný a hlavně neukázněný příjem s Kristýnou Ostratickou a poslala mi pár možností, tak sdílím ;)
    Hubnutí a noční směny | Restartujem
    https://restarthubnuti.cz/hubnuti-a-nocni-smeny/
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tyhle nutridrinky někdo pijete?
    Ja si ho dnes dala na noční a zasytil teda snad na dnešnní celé dopoledne ;) nebudu ani snídat

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Ahoj, jsem ráda, že Berru založila tohle auditko, třeba mě bude více motivovat v zapisování. Snídaně - tvaroh do skleničky (muž kupuje tučný tvaroh, já normálně polotučný, tam pak Makra vychází lépe). Došel mi protein a vůbec věci od Vilgain, tak musim objednat. Mívám problém spíše ujíst bílkoviny.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: jsou to dva ty maly. Ja to nahazu do nutribulet mixeru vsechno. Tvaroh, dva jogurty, banan, proteinak..obcas pridam jahody nebo boruvky, mixnu a pak snim. Je to diky proteinaku sladky, hotovy za 4 minuty a ma to asi 60g bilkovin.

Milko Řecký jogurt 0% bílý

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    BERRUNA: Tam je benefitní ten inulin - jako prebiotikum pro správný střevní osídlení - na tom je postavený celý "úspěch" Harmonela (kamarádka pro ně pracuje).. akorát v Lidlu v akci stojí 130,-, ne tu jejich haluz.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: tu svačinu. To mas dva jogurty? Jakože na dvě svačiny, nebo jednu?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Někde jsem teď četla, že ta vláknina z čekankoveho sirupu není úplně tak plnohodnotná. Vždycky mi chybí největší podíl té vlákniny. Točím vesměs to samé dokola. Potřebuji hlavně inspiraci.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nahodim svoji snidani, svacinu a veceri. Obed se meni. K snidani jsou vetsinou jeste dve rajcata/okurka a priloha k obedu brambory + nejaka zelenina. Obec je vetsinou kureci stehno/kureci stehenni rizek/losos..etc.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    těším se až mě inspirujete a vyměním tuňáky, cottage a celozrnnej chleba za něco chutnějšího :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kalorickej deficit pro vsechny!
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Zvedava jsem, pac vaha a planovani si moc nerozumime
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam