• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Filipínci si dělali asi 50m od mého okna venku party/oslavu narozenin, asi 30 lidí. Byli docela hluční, nahlas muzika z repráku, v 1 ráno. Chápu, víkend, oslava. Ale já ráno brzo vstával a měl před sebou náročný den. Pod fousy jsem nadával, ať jdou do hajzlu atd. Spát se zavřeným oknem, to fakt ne.

Šel jsem za nimi a v klidu je slušně požádal, jestli by mohli vypnout hudbu, že je pozdě. Oni to normálně hned bez keců vypli a ztišili se. Tak jsem se chtěl pochlubit, jak jsem to ku svému prospěchu diplomaticky vyřešil.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Vytvářím grafickou kartu pro 8bitový počítač

a už mi na ní spousta věcí funguje

Ona ta karta sama o sobě je s patřičným programem taky takový jednodeskový počítač porovnatelný třeba se ZX81 blahé paměti :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    potahal lamy v bf6 bete

ez
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zvládla jsem včera docela rozjetou depresi (ač kolegyním jsem prý zlepšila den, jak jsem byla vtipná..prý..asi to považovaly za černý humor). Přebírala jsem po čtrnácti dnech děti a byly by moc zklamaný. Nic nepoznaly a vlastně nikdo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SITH: Cením. Já to vařil dvakrát. Poprvý jsem to přesolil a podruhý přetáhl teplotu, takže se mi sýr srazil. Dělal jsem to samozřejmě na frajírka, bez škrobu. Tohle uvařit fakt není prdel. To okno, kdy maj těstoviny správnou teplotu, je strašně malý. Jsi dobrej.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Povedlo se mi skvele rozebrat vysavac. Bohuzel uz ne ho opravit, ale v rozebirani veci jsem machr.

SALAMAN: Ahoooj zpet! :*
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nesmlouval jsem a šel jsem k doktorce rovnou.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Mám zamluvenou paní trenérku na trénink. Poprvé!
    FIDA
    FIDA --- ---
    SALVATOR: to je na mě už ňáký moc složitý
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FIDA: Kmts? Kroměřížské technické služby? Ale jako nemusíš, díky tý hypermobilitě zvládnu i loket za krkem. Vlastně skoro až na opačný strašně, než je ruka, ke který ten loket patří.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SH_PANDA: a cele jsem to stihul jenom diky tomu, ze jsem si pred 2 lety dal do kalendare po technicke udalost s 2 mesicni vatou, ze mam zaridit technickou.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    nesnasim udrzbu auta a jakoukoliv administrativu kolem, takze tohle beru jako 2. z mych tehorocnich nejepickejsich vykonu.

- objednat se do servisu s autem na servisku + technickou
    - dozvedet se od manika v servisu, ze ten kus narazniku, ktery mi pri oprave po autonehode nenamontovali proste nejde sehnat a taky mam letni gumy na discich o 2mm sirsich nez mam v technicaku, takze mi jenom vycistili klimu a vymenili olej, ale technickou mi nezaridi. FFFFUUU

takze abych prosel technickou, ktera mi vyprsi v pondeli jsem musel

- najit na netu ten zkurveny kus narazniku
    - zkusit ho sam namontovat
    - zjistit ze to neni ten spravny
    - najit co to vlastne je zac, ten spravny kus narazniku
    - najit ho na nejakem eshopu (nakonec jsem nasel jenom na ebay - byli tam 3!) a pak se modlit aby dorazil vcas a nebylo to nejake smecko
    - namontovat ho
    - objednat se na technickou
    - vymenit kola na zimni
    - dojet dofouknout kola
    - dojet na jinou pumpu, protoze tam kam jsem jel meli rozjebany stroj, furt hlasil nejaky error
    - dojet na tu technickou
    - vymenit kola zpatky na letni
    - dojet dofouknout kola

pro mne osobne fakt desna jebacka a jsem pysnej sam na sebe, ze jsem to dal a v termine!
    SITH
    SITH --- ---
    Umím uvařit skvělé Cacio e Pepe
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FIDA: Oliznuty loket, samozřejmě :))
    FIDA
    FIDA --- ---
    NELLAS: pro loket za krkem musíš vyrazit na ňákou kmts akci;))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já bych chtěla vidět i loket i nohu za krkem.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    BERRUNA: zašít volant?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: ♥️
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: musíme to naplánovat tak, abych měla další den volno a ukážu ti, co ti na očích uvidím :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Tak to zase chci vidět já.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam