• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    SALVATOR: No zrovna s malejma dětma jsem trávil většinu času před objektivama ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORDPEET: Hustý! Jen nevím, jestli zrovna v tomhle budeš děti zrovna bavit.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LORDPEET: Pecka!!
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    A takhle vypadal komplet, ve tmě to vypadá, že o fakt hoří. Vypadá to líp než jsem si troufl doufat :))
    Con parádní - užili jsme si to, pozvánka na mladoboleslavský com v dubnu, nabídka podílet se na projektu kdy cosplayeři chodí po nemocnicích apod. bavit děti (to je prostě top) :))

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    STICKYGREEN: jsi dobrý! Přeji ti, ať to zvládneš.
    CATEE
    CATEE --- ---
    STICKYGREEN: Přestat kouřit vůbec není snadné, takže fakt se klidně chlub co tři dny, jak psala MARKYSHA! Jako už léta odnaučený kuřák vím dobře jaké to je… Fandím ti, ať to zvládneš! :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARKYSHA: Psát sem co 3 dny není dobrej nápad, nyní ale hlásím 31 dní bez cigarety ;))
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Tak jsem konečně dotáhnul do publikovatelného stavu druhou, vylepšenou, verzi své desky MegaHomeFORTH-002

Oproti verzi předchozí má víc než 75 vylepšení a podařilo se mi na těch 10x10 cm nacpat ještě víc zajímavých obvodů a funkčnosti :)

Projekt je tady https://github.com/githubgilhad/MegaHomeFORTH/tree/master/HW/KiCad/MHF-002

Vylepšení popsaná tady https://github.com/githubgilhad/MegaHomeFORTH/blob/master/docs/MHF-002/README.rst

Je to grafická karta k 8bitovému počítači, ale může fungovat i jako samostatný počítač s VGA monitorem, PS/2 klávesnicí a SD kartama :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Vtipný - naproti sedí dvě báby a celou dobu si vzájemně čtou články z nějakých bulvárů, na třetím sedadle sedí puberťák a strašlivě trpí🤣 chudák
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    LORDPEET: to je tak dobrý, že mi to zavání záchrankou s houkackou :)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    RAINBOF: Je to dost otevřený, takže nerosí a dýchat se dá normálně :) Ten problém jsem měl v latexový masce, proto změna. A kupodivu nesvítí, je v tom vidět dobře, jen jakoby přes oranžový brýle.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LORDPEET: a nesviti ti to do oci ? Da se v tom dýchat? Nerosi se to ?
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    LORDPEET: Sorry za spamování, ale mam z toho fakt radost :) :D

LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Děkuji děkuji, LEDky jsem akorát dodělal :)

SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    LORDPEET: krutý.)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Ještě budu zítra finišovat (ledky a wash), ale nová maska se povedla 😁

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Vylezla jsem dneska z postele po prvním zazvonění budíku! To už se mi nepovedlo dobře rok, dobře já :D (a nebylo to teď, ale krásně na sedmou, dokonce!)
    KULA
    KULA --- ---
    Dokázal jsem si vymknout kotník při plavání. To si myslím dokáží maximálně jednotky těch největších nemehel na zeměkouli.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Dohrál jsem Realms of the Haunting... nebyla to úplně příjemná zkušenost, musel jsem hodně pracovat s návodem, bylo to plný bugů, ale nakonec to nějak dopadlo.

GILHAD
    GILHAD --- ---
    Tak jsem nakonec neopálil CH32V002 chipy, jen jsem měl starý firmware v programátoru!

(Takže můžu znovu začít zkoumat, co a jak s e s nimi vlastně dělá, ale už snad budu moct i něco otestovat)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam