• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GILHAD: Teď se mi podařilo prečíst soubor z SD karty a interpretovat ho, takže můžu vesele začít psát knihovny a větší bloky kódu přímo ve FORTHu a rozšiřovat ho i bez neustálých překladů :)
    PETRPAN
    PETRPAN --- ---
    Sobotni a nedelni "jarni úklid"
    Vlastní iniciativa, cca 3,5h práce a pocit, že lidi jsou fakt prasata

GILHAD
    GILHAD --- ---
    GILHAD: tak po asi třech týdnech jsem došel k tomu, že dva monitory jsou vhodné pro některé věci, které dělám, ale pro většinu ostatních spíš lehce překážejí, tak jsem se vrátil k jednomu.
    Ale zkusil jsem si to, vím v čem je to fajn a v čem ne a celkově to byla príma zkušenost, tak jsem tomu velice rád.

(Jo a tu průhlednost jsem vlastně teď řesil na jiném počítači a bylo to takřka mimochodem. Je hrozně príma mít dobře vyladěné a vyzkoušené prostředí kdekoliv :) )
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dnes jsem napsala usnesení z časovych důvodů za soudce a soudce mi ho pochválil, že to píšu líp než jeho asistent s titulem. Jen aby z toho pak nebyl zvyk:-)))
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Dneska jsem poprvé pekl...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Vyrobeno :)

Je to teda trochu křivé - velký úhelnik jsem samozřejmě našel až expost..
    KULA
    KULA --- ---
    Zkusíme, přestože víme, že musíme.
    Nové heslo oddělení plánování.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    na tomhle exemplari jich je asi 19, mam za to ze jsem jednou lepil 21. ona ta duse casem je stale poroznejsi a kdyz dofukujes kazdy 2. den a diru nenajdes, tak to vzdavam.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    STORMMATE: a ja tvrdim, ze je to vulkanizovane nebe!:))
    STORMMATE
    STORMMATE --- ---
    ZSIS: Slušný jahelníček. Měl jsem na jedné duši asi deset. Nedávno však utrpěla konečnou megadíru a odporoučela se do gumového nebe.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ANGELINE: (abych povysvetlil... ty zaplaty se tam nasbiraly za poslednich 5-6-7 let. ale jo, jednu jsem tam prdnul vcera.)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    ZSIS: Respekt!!
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    dokopal jsem se k tomu zalepit duši.
    víte totiž co je dražší než záplaty?

nové duše.
    drží.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: tak cely den je za me v poho a taky zalezi na jaky uvazek - kolik celkem hodin tydne. Kazdopadne to chce zase hlidat, aby to nechteli zneuzivat pro vic hodin za min penez. Chodit 2-3 dny tydne do prace co te vic uzivi a 2-3 dny tydne do prace, co te bavi je obcas fajn kompromis, jen ne kazdy je na to to takhle stridat a mit ruznorode. Nekdo ma radeji jednodussi řád a vetsi jistotu. A taky ne kazda prace toto umoznuje.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: on částečný úvazek taky není moc pro každého....na některých pracovištích si myslí že je vhodné např. chodit na 5/6 hodin denně. Zabiješ tím celý týden a prachy žádný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIRAFFKA: nevyzadana rada - kdyby te to hodne sralo, ale penize byli motivacni, tak zkus treba castecny a castecny nekde, kde te to bude naopak bavit/naplnovat. Neni to pro kazdeho, ale mne to rozhodovani celkem usnadnilo.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    WRNQ: Spis dneska hlavne nejake kurzy, o kterych jsem nevedela. A do toho soukroma vyuka bez rezervace lajny. Mas jednu pomalejsi, jednu rychlejsi. Pomalejsi zabrali labute a neplavci, rychla fajn, ale na stredni tempo a rozplavani/vyplavani blby. Proste chybelo misto)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ANGELINE: Hustě ty! Rozumím....skoro všichni lidi v bazénu jsou na pěst.
    Ale abych nebyla OT, tento týden jsem uplavala 3,7km:)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Dneska prvni pres 2 km na bazene! Hodinky fakt motivujou. Zvladla bych vic, ale byl tam nejaky sileny kurz a musela bych nekoho utopit.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Včera to definitivně zabalil disk, co mi doma v serveru běžel 4.5roku v kuse. Koupil jsem nový, všechno obnovil ze záloh a ještě vylešil rozložení repozitářů. Už mi všechno běží po novu a perfekně funguje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam