• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BODNyx premium family
    BOD
    BOD --- ---
    RAINBOF: aha, sem mel pocit ze tam slevy na ty jejich kmenove znacky jsou, ale mozna ne, mazu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BOD: hele je nekdy na to dm sleva me prijde ze je to tak ze tam evidujes nakupy a jednou za cas ti nabidnou slevu na zaklade bodu. Tj neco co sdilet nechces nebo ti to nekdo vybere
    BOD
    BOD --- ---
    NAVARA: takhle dobre?
    BOD
    BOD --- ---
    nahodil jsem nastenku a ankety, feedback nebo doplneni vitane
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD: Ideálně ve formátu snadno zobrazitelném na mobilu před kasou :)
    BOD
    BOD --- ---
    DUHOS: Prima+ - jsem pro, Netflix - s vypinanim nemam zkusenost, vyhrozovali ale vzdy mi i dalsim fungovalo.. mozna je to tim ze nepridavam do TV, ty to hroti nejak extra

CUKI: businessove je to nepruchozi, jedine si to rozjet nelegalne a na predplatna se skladat se skupinou uzivatelu, coz uz je trochu jina liga nez fixlovat rodinu :D

NAVARA, PRAASHEK: super, pridavam na nastenku, mmnt
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PRAASHEK: jo, nocard, to je ono!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TOOMIX: v obojím níže máš možnost si vygenerovat (resp prostě použít jeden z jejich databáze) kód pro hromadu našich marketů a dalších obchodů

fuckcards.store
    https://fuckcards.store/

NOCARD.cz – Věrnostní karty online
    https://nocard.cz/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Někde byl web něco jako "kartičkumáte.cz" kam lidi nahráli své věrnostní karty a kdokoliv pak potřeboval třeba Tesco, tak vlez na web, vybral Tesco, náhodně mu to vybralo nějakou z nahraných a tu v obchodě použil.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUKI: Ale oni nechtějí být placeni za kvalitu, chtějí mít všechny peníze bez ohledu na ni.

Firmy chtějí ideálně monopol a pokud není možný, tak co nejblíže. Tyhlecty volnotrhové myšlenky nejsou u majitelů firem populární :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Na dalších co mám - nakonec je ukládám prostě jen jako screenshoty v dropboxu, zjistil jsem, že mi Portmonka ani alternativy nepřináší nic navíc krom loga :) - už nejsou benefity pro platícího afaik.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Házejte to na nástěnku, minimálně linky na posty
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Billa
    #billa

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ISCH: klidne cokoliv, mam jen LIDL
    ISCH
    ISCH --- ---
    MARASAN: tesco zde :) Be honest mám tyhle debilní kartičky snad všechny...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam