• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BODNyx premium family
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Uvolni se mi brzo jedno misto v duolingu...
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Jeste poptavam jedno az dve mista v neci STRAVA family
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: to nemaž, kdyžs to přehlídl ty, tak to mohl přehlídnout kdokoliv další. Tohle se klidně může opakovat.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PRAASHEK: to jsem přehlédl, tak jsem se smazal, protože jsem na kompu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: a kdyby náhodou někdo neznal i ten druhý odkaz, tak tady ;) [PRAASHEK @ Nyx premium family]
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KULA: Jo, v 90kách to bylo eldorado všech drobných živnostníků, i teď se tam dá ledacost pěkného sehnat, když sleduješ akce:

_
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KULA: Ony ty ceny už nejsou kdoví co, mají to postavené na slevách dle obratu na kartě
    KULA
    KULA --- ---
    SUCZKER: kdyby jsi se podělil, tak mi to udělá radost! Věděl bych pro co tam jezdit. Já si to pamatuju jako dítě, vždycky s dědou, kontroly jak kdyby tam byla nějaká svátost. A pak jsem tam asi 20 let nebyl :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KULA: někde v šuplíku mám fyzickou a nikdy jsem ji nepotřeboval
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KULA: jestli tamtý někdo nevěří, můžu poslat svojí, co funguje.
    KULA
    KULA --- ---
    PRAASHEK: to by mě zajímalo, jestli ta Makro karta funguje...aby tam nestál u turniketů jak debil že jo....
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SAL: megadík!

_
    SAL
    SAL --- ---
    SUCZKER: Nevím jestli to nebude tapetka, kdyžtak se omlouvám.

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    THAIGRR: karticek je konecnej pocet a tz nocard.cz to pekne uzavrely asi neni co resit ne.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BOD: jasne, ale na nyxu je musim nejdřív vyžebrat a kde jinde, nez v Premium Family?! :-P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD:
    > Btw není lepší mít karty nahraný v apce/fotky ve složce na telefonu než chodit na Nyx do auditka?

Pokud už je máš, tak ano :) Ale když nemáš, kam půjdeš hledat? Na Nastěnku!
    BOD
    BOD --- ---
    NAVARA: Mi to přišlo nepříjemně nekompatibilní no, jakože možná jsem ohledně té optimalizace sdílení účtů zahrabaný v rabbit hole a rád si s tím dám víc práce zatímco pro jiné to může být login sem karta tam :)

Btw není lepší mít karty nahraný v apce/fotky ve složce na telefonu než chodit na Nyx do auditka?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PREKOTKA: To notta.ai chtěl slyšet :) Těch služeb jsou desítky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD: Mně to právě přijde zbytečné tříštit - je to dost nieche téma i dohromady, kartičky ani není co diskutovat, a obojí je to o levnějším nakupování
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam