• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BODNyx premium family
    Tato diskuze je určena těm, kteří chtějí sdílet přístup k placeným digitálním službám a hledají tipy nebo další lidi do rodiny.
    >> Prosím čtěte a pomocí #nastenka aktualizujte nástěnku
    Ankety

Služby do anket budeme přidávat ve vlnách (bohužel není možné editovat stávající ankety).
    Díky za zmínění služeb které tu chybí pomocí #anketa.

Co za služby na Nyxu trenduje?

Instrukce:
    Zaškrtni služby, které využíváš.

10 hlasy od 5 respondentů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 20.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 80.0% / 4 hlasy
    • 60.0% / 3 hlasy
    • 20.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 20.0% / 1 hlas

Mám zájem o místo v rodině

Instrukce:
    Zaškrtni služby, které bys rád/a, domlouvání rodin pak může proběhnout v diskuzi.

2 hlasy od 2 respondentů
    • 50.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 50.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů

rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    THAIGRR: karticek je konecnej pocet a tz nocard.cz to pekne uzavrely asi neni co resit ne.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BOD: jasne, ale na nyxu je musim nejdřív vyžebrat a kde jinde, nez v Premium Family?! :-P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD:
    > Btw není lepší mít karty nahraný v apce/fotky ve složce na telefonu než chodit na Nyx do auditka?

Pokud už je máš, tak ano :) Ale když nemáš, kam půjdeš hledat? Na Nastěnku!
    BOD
    BOD --- ---
    NAVARA: Mi to přišlo nepříjemně nekompatibilní no, jakože možná jsem ohledně té optimalizace sdílení účtů zahrabaný v rabbit hole a rád si s tím dám víc práce zatímco pro jiné to může být login sem karta tam :)

Btw není lepší mít karty nahraný v apce/fotky ve složce na telefonu než chodit na Nyx do auditka?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PREKOTKA: To notta.ai chtěl slyšet :) Těch služeb jsou desítky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD: Mně to právě přijde zbytečné tříštit - je to dost nieche téma i dohromady, kartičky ani není co diskutovat, a obojí je to o levnějším nakupování
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PREKOTKA: cajk
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    SUCZKER: furt nevim na co se ptas :)
    Mam to tady https://www.notta.ai/cs/tools/audio-to-text-converter
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PREKOTKA: zaplaceno u Google, u Microsoftu, u někoho úplně jinýho? Každej má trošku jinej model a trošku jinak schopnej...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    RAINBOF: ja to mam, poslu ti prihlasovaci udaje, az budu trochu v cechach :-D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    SUCZKER: absolutne netusim na vo se ptas :) proste nota prevod audio na text
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PREKOTKA: to by se mi siklo kde to maj ?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PREKOTKA: kterej poskytovatel?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Povedlo se mi na note omylem zaplatit rocni predplatne na 1800 minut mesicne - prevod audio na text. Kdyby nekdo potreboval, dejte vedet.
    BOD
    BOD --- ---
    NAVARA: Na nastence upraveno jak pises, ale vyhledove to oddelme prosim. Rodinny predplatny do digitalnich sluzeb a karticky do kamennych obchodu jsou pomerne dalekej topic :) Bych tu spis krom klasickych Netflixu, YouTube a Spotify rozjel jeste diskuzi o sdileni digi sluzeb co nemaj oddelene profily, jako ruzne noviny, VPN a dalsi sluzby.

Auditko kde se resi vernostni/slevove karty ap jsem tu par minut hledal a nenasel, tak davam podnet k zalozeni [BOD @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD: Dal bych to jako samostatný textový blok ( nevím jestli se to dá pak linkovat přes https://nyx.cz/discussion/IDdiskuze/content/IDpostu - takhle zkráceně mi to u jiné havaruje) a především nahoru, před ostatní, ať je to první co je vidět a nemusíš dva dny scrollovat dolu, zatímco tě zuřivá důchodkyně bije holí
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Jestli bych tu mohl o něco drze zasomrovat, tak tohle je Tesco karta jednoho polobezďáka z Liberce, co ho sleduju na YouTube.

Nasbíranejma bodama může v Tescu rovnou platit:

_

Tady jeho kanál, je to medle šikovnej technik, i když magor:

https://www.youtube.com/@michalmazgal

Z toho, co tam občas říká, dovozuju, že má nějakou formu paranoidní poruchy, ale nevzdává to a nesnaží se uchlastat a každá kačka mu pomůže.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Nedaří se mi sehnat TAMDA Foods, kdyby někdo měl.

kdyžtak JIP zde:

_
    ISCH
    ISCH --- ---
    RAINBOF: Dávaj se za to násobky bodů, pro jejich uplatnění musíš znát pin... Ale může se stát, že si aktivuješ kód na násovek bodů na prášek na praní, chceš si udělat zásobu na rok a někdo se tam zrovna otočí pro malý balení...
    Tzn. DM má muž jako screen na nákupy podle seznamu :D
    BOD
    BOD --- ---
    RAINBOF: aha, sem mel pocit ze tam slevy na ty jejich kmenove znacky jsou, ale mozna ne, mazu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam