RUTHLESS: těžko odhadnout, zatím jsem se neúčastnil žádnýho turnaje, kde bych se mohl s někým klasifikovaným porovnat.
Po tom přechodu z teplýho podzimu na zimu jsme nějaký čas trpěli tím, že bylo fakt obtížný sehnat v Padel Powers kurt v čase, v kterým obvykle chodíme. Byli jsme zvyklí to řešit pár dnů dopředu a to teď fakt nejde. Nicméně přizpůsobili jsme se režimu, kdy to v Padel Powers uvolňují 14 dní dopředu a vetšinou tam nějaký volný kurt kolem té 11 dopolední najdeme a chodíme teď stabilně 2x týdně. Zajímavý je, že i přesto, že tam je plno, bývají tam na místě volný kurty a už jsme tam i potkali nějaký studenty, kteří tam evidentně chodí na blind a zkouší obsadit prázdný kurt (uvolnili náš kurt asi 5 minut před začátkem s tím, že my tam máme tu rezervaci).
K Padel Powers. Kurty jsou tam fajn, hraje se mi tam dobře. Blbá je šatna, kdy tam v poslední době chybí klíčky, takže nejdou zamknout skříňky a občas tam je velká skupina studentů z nějaké (anglicky mluvící) školy a je to tam fakt stísněný. Smrdící odpad ve sprchách nějak přeziju, jinak ten industriální prostor je pěknej.
Jednou jsme zkusili Padel Neride v Hostivaři a tam jsou teda ty kurty nahňácaný jak sardinky. Nízkej strop mě tam podvědomě nutil dávat trochu nižší a tím pádem delší loby, takže se to málokdy vešlo do kurtu. Největší pain je ale jejich rezervační systém, kterej asi vymejšlel nějakej genius. Navíc přestože berou Multisportky, tak z nich hraděj jen 550, což není na první dobrou úplně zřejmý. Vrátím se tam asi fakt jen v nouzi.
Už aby v Praze vyrostl nějakej další krytej dostupnej padelovej areál..