• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEMBUSPadel | play padel - vše kolem tohoto sportu, včetně domlouvání her ( o )=
    Volná diskuze o tomto stále ještě relativně novém sportu (v ČR) - a jelikož hlavní problém tohoto sportu je... sejít se ve čtyřech, tak pokud zde jsou nějací hráči, tak... také jako platforma pro případné doplňění do hry, domluva na hrách atd....

Padel je dynamický raketový sport, který kombinuje prvky tenisu a squashe. Hraje se ve čtyřhře na menším kurtu, který je ohraničený skleněnými stěnami, jež lze zapojit do hry. Hráči používají menší rakety bez výpletu a míčky podobné tenisovým. Padel je oblíbený pro svou snadnou dostupnost, rychlé tempo a taktickou hloubku, díky které je přístupný pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností.

https://czpadel.cz/ - Česká padelová federace - Staňte se součástí rostoucí komunity nového sportu padel
    rozbalit záhlaví
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    RUTHLESS: americano je vec kteeatme zatím míjí ...

mame skupinu cca 7mi lidi a skoro dycky se tak nejak ve 4 sejdem, ale vim ze dost casto se na americano kolem nas lidi schazej a...prijde mi to jako slusnej "bordel" :))
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    RUTHLESS: Kvůli čemu? Že to tam je natřískaný? Jezdíme s kolegama z Karlína a není moc krytejch alternativ. Na Písečný neberou multisportku, TK Neride jsme nezkouseli ale tam to taky může bejt problem dojet v rozumným čase. Zvažujeme ještě Čakovice.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TARMAQ: Tak to držím palce s přesunem do powers :-D to je hodně odvážný.

Ja začal před rokem, víc to hraju tak od kvetna. Nějaký ty beckovy turnaje v horní půlce mám za sebou. Ceckovy už nehraju. A americano je to, co mě na tom baví. Vlastně normální hra mě tolik nebere.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    8 měsíců
    Praha, převážně Hector, ale teď už 2x v Padel Powers, kam se asi na zimu přesunem
    1-2x týdně
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Ať to tu nezeje prázdnotou, tak bych to vykopl nějakým intrem typu:

jak dlouho hrajete?
    kamo chodíte hrát?
    hrajete pravidelně?

začnu ;)

cca 2 roky
    Praha, Písečná
    1x týdně, pravidelně, i přes zimu
    RICARDERON