• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAThe Boys, Gen V - Oi cunt !
    Diskuze o vytecnem serialu The Boys a spin offech jako Gen V. Taky trochu o Karlu urbanovi a mleku.

https://www.youtube.com/@voughtintl
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Oi, cunt!:)

Hele nevím, celý je to brutální a řešit dnes nekorektní vtipy na teplouše mi prostě přijde zbytečné přecitlivělý.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: sranda je, keď je niečo vtipné. Keď je niečo len hlúpe/nenávistné, to neviem či má nejakú hodnotu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Sranda musí bejt i kdyby fotra vẽšeli :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: toto je o dosť horšie a tak sa mi vidí, že aj Ennis to niekde spätne negatívne komentoval
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Vtipy na negry a buzny jsou v pořádku!:D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: asi na to máme inú citlivosť, ale tie problematické veci sú skôr tak v druhej tretine a ďalej (je tam veľa homofóbie a tak).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Četl jsem to relativně nedávno a nepřišlo mi že by zestárlo nějak špatně.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Najnovšiu epizódu som ešte nevidel, takže nič :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A co si myslis o tom tresu ruky ktery se prenesl zpet ?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OTAVA: áno, je super
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Sledujete nekdo aktualni radu Gen V?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: komiks vôbec nezostarol dobre bohužiaľ. Ja som ho čítal prvýkrát asi v 2013, keď bol akurát dokončený, a vtedy mi to ešte tak neprišlo, ale je tam strašná hromada cringe vecí, za ktoré sa aj Ennis podľa mňa spätne hanbí. Seriál sa vydal úplne inou cestou a je to dobre. Ostatne podobne odlišnú adaptáciu mal aj iný Ennisov komiks, Preacher, ktorý síce zostarol o dosť lepšie ako TB, ale aj tak bol seriál lepší ako pôvodný materiál :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Jen ze zvědavosti :) Já jsem četl jen první dva sešity a je to samozřejmě jiný. Nicméně mi to nevadí, celkem chápu ty volby a důvody proč ten seriál nejde stránku po stránce podle komixu:)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: áno, prečo?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem mate nekdo tipy na to co se stalo s Ashley ? Je v jedne epizoge Gen V zminena neprimo :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pak jeste existuje animovana serie The boys "Diabolical" ktera taky neni spatna, je tam dost lore
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Gen V jsem ještě nezkouknul, sosnu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mam jednu teorii ohledne Starlight - ona vlastne cerpa svoji silu ze svetla a homelanderuv laserovy pohled je vlastne silne koncentrovane svetlo. Myslite ze by ji mohl "nabit" na takovou uroven ze by ho pak byla schopna zabit ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    V poslednim dile Gen V vsimli jste si toho tresu rukou ? Proc myslite ze to bylo, protoze pouzil svoji schopnost, nebo proto ze doslo k nejake zpetne vzbe a preneslo se to na Ciphera ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Komix jsem necetl, ale videl jsem casti komixu v nejakyh kratkych videich na youtube kdyz me zajimaly detaily nejakych postav (treba frenchie je tam sraasne jinej). Proto jsem se umyslne rohodl ze si komix si dam az skonci The Boys at si to nekazim. Mimochodem tenhle kanal znate ?

https://www.youtube.com/@voughtintl
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Četl někdo komix?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam