• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    Ať už šťastní a spokojení, kteří se svobodně rozhodli děti nemít a nebo ti, kteří se tím trápí jako třeba já

Pravidla:
    1. Vždy respektujeme názor druhého a nesnažíme se v diskuzi tlačit názor svůj jako jediný správný.
    2. Chováme se k sobě slušně, nenadáváme si, netrolíme se pro vlastní pobavení a tak podobně. Za porušení RO na týden.

Aktuální téma:

Pronájem dělohy na 9 měsíců za milion korun českých. :-)
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    OMNIHASH:
    ISCH: jestli to neni nevratne a definitivni, tak beru zpet.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    POZITRON: tak udělat si půlce do zásoby takovej boj není, a ani vasektomie afaik není nevratná
    ISCH
    ISCH --- ---
    ISCH: Ne vztah, ale "konzervovat současný stav". To jsou ty rána...
    NEI
    NEI --- ---
    ANABEL_LEE: Od včera uvažuju udělat diskuzi jako soukromou, no, ale to by nás tam bylo deset a své názory bychom sypali pořád dokola.

Různorodost názorů jakou přináší Xchaos, Howking a nebo třeba i Ekg, je (alespoň pro mě osobně) pořád určitý přínos.
    ISCH
    ISCH --- ---
    POZITRON: Souhlasím, na druhou stranu u nás to třeba je "nikdy nechtěl, nemá a jaký krok ideálně podniknout, aby to tak zůstalo" bez ohledu na mě.

Asi vnímám rozdíl mezi užitím vasektomie jako antikoncepce (máme děti a stačilo) a "pojistky", kdy chceš jenom konzervovat současný vztah.

Ono v nouzi nejvyšší se daj dělat odběry jehlou :)
    EKG
    EKG --- ---
    ANABEL_LEE: Zeptal bych se s dovolenim pro kamarada: kde je hranice mezi zivotnim stylem a ideologii?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    cili muz jakkoli je nyni presvedcen, ze bude drzet basu se zenou, ktera deti rozhodne nechce, muze s jinou partnerkou pote preci zmenit nazor a co pak s vasektomii.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NEI, me by takhle diskuze zajimala, jen treba jako observanta, ale musej se tady fakt schazet nenavistni psychopati, kteri maji bezdetnost jako ideologii? ja myslim, ze jako ukazka by to asi mozna stacilo...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    XCHAOS: muz se taky nabizel na vasektomii (ale teda uz po detech), coz zasadne odmitam, protoze kdybych treba zemrela nebo nevim, ho zacala srat a nasel si nekoho jineho a chtel s nim pak dite, tak aby mel tu moznost.
    EKG
    EKG --- ---
    XCHAOS: Ja bych ve svetle toho, co tu zaslouzila ctyrnasobna matka GRANTORINO predvedla, jen taktne pripomnel svou puvodni tezi, ze deti zmensuji mozek. Bylo by urcite zajimave pro kontext jeste dohledat a vysetrit dusevni stav otcu jednotlivych ratolesti, ale uz takhle to docela odpovida na otazku, proc deti radsi nemit.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ISCH: já asi mluvím o dynamice dnešních vztahů obecně, ne o vašem konkrétním případě. Jinak jo, dík za optání, tady to asi pomalu balím, no.
    ISCH
    ISCH --- ---
    XCHAOS: Muž to sám navrhl na začátku našeho vztahu. Já sterilizaci řešila u sebe ještě před tím, než jsme se poznali a jsem aktuálně na hormonech, ale dík za optání.

Nechceš jít likvidovat nějakou další diskuzi?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Zatímco výměna mezi moderátorkou a GRANTORINO a CORNELA nám předvedla cenný vhled do dynamiky ženských kolektivů, tak ISCH to doplnila sondou do psychologie soudobých partnerských vztahů... a proč někteří raději žijí mimo tyto vztahy.
    ISCH
    ISCH --- ---
    JAJITA: Skoro kdokoliv, dneska už je to běžnej zákrok.
    Sama jsem ho nepodstoupila jen kvůli možnejm komplikacím, pod kudlu půjde muž.
    NEI
    NEI --- ---
    Technická poznámka: Grantorino mě zde níže vybídla k udělení banu a dostala ho.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: blablabla... jdi doprdele, moje emoce fakt korigovat nebudeš :D si mne klidně výhoď , je mi to jedno. Cornela je kráva, si spolu pokecejte, bejt u toho nemusím 💖
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: První varování, nebo tvoje emoce budu muset násilím na den stopnout rohlíkem.
    Nelíbí se mi, jakým pasivně agresivním tónem opakovaně reaguješ a snažíš se o devalvaci Cornely různými způsoby.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: však v pohodě, ráda si na to hraješ, já ti to neberu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: nemyslím si. USA má jinej životní styl a jinou medicínskou praxi. USA data ne, děkuji.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    GRANTORINO: USA je vyspěly svět, jehož data jsou srovnatelná s Evropou
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    GRANTORINO: Jasně, medik je zo samý co doktor se dvěma atestacema ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam