• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    Ať už šťastní a spokojení, kteří se svobodně rozhodli děti nemít a nebo ti, kteří se tím trápí jako třeba já

Pravidla:
    1. Vždy respektujeme názor druhého a nesnažíme se v diskuzi tlačit názor svůj jako jediný správný.
    2. Chováme se k sobě slušně, nenadáváme si, netrolíme se pro vlastní pobavení a tak podobně. Za porušení RO na týden.
    3. Chodíme sem diskutovat pod svým skutečným id, neuznávám zde mulťáky.
    4. Nechodíme sem přesvědčovat bezdětné osoby o tom, že rodičovství je největší smysl života.
    5. Veškeré osobní spory řešte prosím v poště a pakliže to není možné, tak v jiné diskuzi, nebo ignorem.
    rozbalit záhlaví
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    POZITRON: No jenže ty lidi chtějí svoje dítě, ne cizí dítě že zkumavky, který akorát projde vlastní delohou
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: delali, moj brat ma. no problem. akurat on ma teda takovu, ktora je dost bezna a manzelka ju nema, takze dite bude z mensieho pecenta mozno nosic (stejne jak som ja), ale nevyvinie sa mu to. aby sa mu to vyvinulo, museli by byt nosici oba. testy im robili, nez ich k tomu pustili.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Za peníze jde všechno, al ezajímalo by mě, jestli by u nás udělali IVF na pojišťovnu páru, kde jeden z rodičů má chromozomální vadu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: doufejme
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: no ty kráso....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já obecně nejradši nemoderuju debaty vůbec. Takže normálnka, všichni na sebe buďte hodní a je to.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: oni ji mají z IVF. To zas psali jinde.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VERSONNENHEIT: hele nejsem proti potratům 😆 to jsem nikde nepsala, ale po tom co mi gynekoložka řekla, že její kamarádce zaměnily test (ten z plodovky) a zjistila to při porodu.... když se narodilo jiné pohlaví. Tak tvl ještě že jim to vyšlo negativní.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    IOM_NUKSO: Ty máš ale těžkej život. Dej si nás do dablu obě, uleví se ti.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VERSONNENHEIT: hele, já se tady teda pána zastávám, že on konkrétně má nakonec pěkný a snad spokojený život a je vlastně dobře, že žije a v té diskuzi, kterou zmiňuješ, jsem se zastávala lidí s bipolárkou a to prosím pěkně říkám jako někdo, kdo dokonce osobně šel na ukončení těhotenství cca v půlce kvůli vrozeným vývojovým vadám, plus toho nakonec bylo víc. přesto si nemyslím, že si seru do huby.

každopádně to znetvořené dítě níže, cos dávala, to je hrůza a spíše bych tedy na základě toho chlápka poslala na umělé oplodnění, než riskovat toto, kdybych tedy měla možnost mu do toho kecat.
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Věřím že Martina dokáže jednat v souladu s pravidly diskuze.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to jsem psala tobe
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CORNELA: nebo se odneslo do lesa. Jeste nebyly obcanky, jaaj svoboda :D
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Osobní spory řešte, prosím, v poště.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: minus za martinu. Rada bych ji obecne v DI, ale je proste vsude a hodne, to by neslo nic na nyxu cist. A tedka me tady bude moct jeste banovat, tak asi ciao.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Ještě v roce 2023 na podzim jsem u něj byla.
    Od doby co tam nejsem moje potíže hodně výrazně vymizely.
    NEI
    NEI --- ---
    Mně přijde že s každou vrozenou těžkou tělesnou deformací jde automaticky ruku v ruce i psychický diskomfort.
    Kdybych si mohla vybrat, tak bych měla radši bipolárku jako mám teď.
    Akorát než mi vychytali léky do správné míry, tak to trvalo zhruba 15 let a pomohly až elektrošoky.
    Expsychiatr mě kokot dlouhý roky léčil jen na deprese úzkosti a nespavost ...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VERSONNENHEIT: asi ze je to viditelny a predvidatelny, nijak to nemorfuje a nemeni to vliv/y na okoli a bohuzel i hostitele:/
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Tímhle příspěvkem konkrétně začal asi pětidenní flejm ačkoliv jsem všechny opakovaně informovala že jsem právě teď v léčebně.
    [LUSINDA @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Když se nad tím zamyslím, tak mi přijde "vtipné", jak tu nedávno v jiném klubu vznikla debata ohledně toho, jak by lidé s psychickýma poruchama typu bipolárka neměli mít vlastní děti, konkrétně se tam někteří lidé naváželi do NEI, na druhou stranu šíření vážných vývojových vad, které můžou dopadnout docela tragicky je přijímáno celkem s klidem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam