• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    Ať už šťastní a spokojení, kteří se svobodně rozhodli děti nemít a nebo ti, kteří se tím trápí jako třeba já

Pravidla:
    1. Vždy respektujeme názor druhého a nesnažíme se v diskuzi tlačit názor svůj jako jediný správný.
    2. Chováme se k sobě slušně, nenadáváme si, netrolíme se pro vlastní pobavení a tak podobně. Za porušení RO na týden.
    3. Chodíme sem diskutovat pod svým skutečným id, neuznávám zde mulťáky.

Aktuální téma:
    "Ja ak budem mat dieta, tak bud pojde na rodicak chlap, alebo pojde do jasli/budem mat au pair… ja to nechcem a psychicky nedam."
    rozbalit záhlaví
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SITH: kdyz ty deti budou dospele, uz to rozhodovani bude na nich... Anebo bude branna povinnost a rozhodne to stat.
    SITH
    SITH --- ---
    Já si sem jistý, že jako matky budete chtít své děti mít u sebe když budete zdrhat dál na západ, než je posílat na frontu :)
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: Mně se úplně nezdá, že by nás okolní státy přišly nějak aktivně chránit. A s Amerikou bych vůbec nepočítala, ta by dala Rusku požehnání. Stejně jako Slovensko. Slovensko by se v podstatě hned vzdalo a uvolnilo by cestu, ne?

Všichni se na nás vyserou jako vždycky. :-)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BAAL: no počkej počkej Polák má.lepsi platy? A kde 😅 možná jen v hlavním městě.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    CORNELA: mě to manžel vysvětlovat tak, že armádu máme na max. první vlnu útoku (prvních pár hodin) pak čekáme na smluvené posily od okolních států. Takže na to nějakou kupu dětí nepotřebujeme.
    BAAL
    BAAL --- ---
    NEI: protoze polak, ktery zije v zemi ktera intezivne buduje infrastrukturu, armadu, stavy bydleni a ma lepsi platy se uplne nepohrne do hobitina, kde resime, ze ten rusak vlastne neni tak spatnej…
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NEI: ty nas jeste budou vsechny v duchodu zivit, vcetne tech kriplu, co na ne nadavaj kudy chodi
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: jako to wtz, tak jim budu treba varit nebo obvazovat naky pahyly no
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Poláků u nás vlastně žije malinkato.
    Nemají tam levnější jídlo a nájmy?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: v obraně proti rusákovi bych spíš věřila ukrajinským migrantům a přizvala bych ještě nějaké poláky :D
    NEI
    NEI --- ---
    ILTU: Ubrání nás snad ukrajinské děti, které se tu právě teď rodí a rostou. :-)
    Je jich fakt hodně.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CORNELA: ubranit a branit jsou dve ruzny slovesa s lehce odlisnym vyznamem. ja teda nevyznavam defetismus a pokud sem rusak poleze, budu se branit, i kdyz treba neuvidim svetlo na konci.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ILTU: On má někdo představu, že třeba my jsme schopný se komukoliv ubránit? :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    LUSINDA: Neřekla bych, že to je jediný důvod. Když ti vymírá stát, nebude ho mít taky kdo bránit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: budu drsná. Řešení je, že dvě generace důchodců to budou mít hodně napíču. Celý, planeta zachráněná.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Docela mě vlastně už dlouhodobě vytáčí kolik dětí je počato naprosto nezodpovědně s předem danou nulovou až mínusovou budoucností.
    To jsou ti lidi, kteří nezodpovědně a neřízeně přelidňují planetu, jako Evropani máme dětí malinkato.

Uznávám, že názory jsou to poměrně extrémní, ale jako člověk, který nebude moct pravděpodobně mít dítě vůbec, na tohle prostě nahlížím takto negativně.
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: Většina světa IMO ani neví, jaký jsou všude průsery a řeší jen jídlo a sex.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VELADA: no řeší se to z jediného důvodu a to, že kdyz nebudeš mít novou generaci tak kdopak uživí už tak objemný rybníček budoucích důchodců. Jinak by to nikoho nezajímalo.
    Řešením je migrace.....ale to se samozřejmě taky lidem nelíbí. 😆
    VELADA
    VELADA --- ---
    A vubec.. nepřijde vám to šílený, že čelíme planetárnímu kolapsu a vyčerpání zdrojů, planeta je přelidněná.. A politici řeší, jak rodit víc dětí? Já myslim, že to bude jen ku prospěchu, když tu bude lidstva o něco míň.
    VELADA
    VELADA --- ---
    názor

Neposuzujme pokles porodnosti výhradně z ekonomického hlediska
    https://denikreferendum.cz/clanek/238487-neposuzujme-pokles-porodnosti-vyhradne-z-ekonomickeho-hlediska
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDLICKA: Ráda bych ti vyjádřila nějakou podporu a soustrast, ale na tohle se nedá dát paleček :(
    Tak jen hodně sil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam