• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NEI: Si hovorim, proc zrazu vidim Blowupa, ok, diky, budem sa snazit.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    BERRUNA: Bych ráda řekla, že jizva se vždycky zahoji už jenom jizvou, i kdyby měl plastik ruce že zlata. A jizva už nikdy nemá vlastnosti původní tkáně.
    NEI
    NEI --- ---
    Technická vsuvka: Jako druhý admin byla náhodně stanovena Martinka, protože jí znám a vím že je poměrně příčetná.

Vůbec vás teď nestíhám číst, protože trochu víc zase žiju život a v pracovní době se nedostanu na mobil a večer jsem ráda že odpadnu u seriálu.

Neumím si představit přijít domů a ještě něco uklízet nebo vařit pro každý dítě jinou večeři a dělat s nima úkoly. Prostě bych jim asi musela narvat do rukou elektroniku a čau a to by nebylo pro nikoho dobrý. Takže další plus proč děti doma nemít.
    Zvažovala jsem hodně vážně psa, ale už nikdy v životě nechci aby na mě musel devět hodin čekat sám doma.
    Takže dokud nebudu zase pracovat 4-5 hodin denně, ani pes nebude.

Konec technické vsuvky.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: moc to tvojí ženě přeji, že měla možnost mít špičkového doktora a následnou plastiku.
    Ale většina žen takovou možnost nemá a proto by se k ochraně hráze či celkovemu poranění mělo přistupovat jemnocitem ;) tj dát prostor tomu zahojení.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: My se ale nebavime o episiotomii (pocitam ze jsi myslela tohle), ale o plasticky rekonstrukci ty vaginy tak, aby byla po porodu stejna jako pred. To nema s nastrihem hraze nic spolecnyho, snad jenom ze kdyz se dela, tak ho ta plastika taky resi.
    Bezna praxe to neni ani tady (aka poznamka tety Nellas "ve Svycarsku jsou dal"), ale moje ex byla privatni pacientka u spickovyho doktora kterej se na tyhle veci specializoval. A podle ni se ten zamer vydaril, zadny negativni nasledky porodu nepocitovala, kdyz uz tak spis naopak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QSXFTH: A ty jsi čí mulťák?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jo, mám spolužačku ze ZŠ (takže 48), která měla syna asi ve 20, zůstala s ním sama, asi v 35 si našla nového partnera, začali spolu sportovat, cestovat, úplně super život a mají to doteď. 15letý kluk už tomu nepřekážel a každý rok byl o rok starší.

A přesně, říkala, že jedno dítě jí stačí, druhý kolo po letech, kdy konečně není v situaci samoživitelka s malým dítětem, fakt nechce.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CUKI: zas teraz si uz vo veku takom, ze ak si budes hladat partnerku sebe vekovo primeranu, tak uz je zmena nazoru nepravdepodobna.
    my sa ako QSXFTH (vole co to je za ID) nemozeme v 45 rozhodnut, ze teda sme ako v tom stave si poridit dite, musime to vediet o mnoho rokov skor, pac po 40 s prvym deckom uz mas vacsinou smolika.
    plus je tam ten pool zenskych s velkymi detmi (imho vacsi nez bezdetnych), ktore si chcu odzit zivot, pretoze 25-40 sa starali o deti a maju toho dost.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: vyhodna nabidka 2 v 1 prece ,)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DIVA: předpokládám, že na nějakou plastickou úpravu je čas až po úplném zhojení, až žena vidí, jak co dopadlo, co kde dělá problém a podobně.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: pruchod te roztomile hlavicky muze zanechat i relativne male skody to je pravda ,) ja bych asi zakrok co by sanoval pripadne skody spise uvitala, nez aby mi to bylo fuk
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DIVA: představa, že mladé ženy před dětmi mají všechny úzkou vagínu, je lichá. Představa, že starší ženy a ženy po dítěti mají všechny vytahanou vagínu, je lichá. Představa, že penetrační sex v úzké vagíně je vždy super a ve velké vždy špatnej, je lichá.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ANABEL_LEE: a to je skoda .)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    CUKI: nemyslím, že je podstatné, jestli vás někdo zná, ale že záleží, jestli s tím takto souhlasí :)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CUKI: ja bych rekl ze muzes bejt uprimnej a komunikovat s holkama pravdive a tak jak to citis a stejne obcas skoncis jako hajzl. Ja to mam treba s tinderem takhle.
    CUKI
    CUKI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Jo to beru a za opravu děkuju.
    Ono je to s i v latině, což je pro mě trochu matoucí ač se to vyslovuje stejně.

Druhý point taky není od věci, ale nejedná se o nikoho, koho tu někdo zná. Ač jsem nechtěl tyhle věci sdílet takto detailně, myslím že je to důležitý pohled který třeba ne všichni vidí. Pokud to někomu pomůže. Budu jen rád. Dle vzkazů s v tom pár lidí našlo.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DIVA: akorat to se dopredu opravdu neda urcit, ani svycarsky operater neni vestec
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    CUKI: vidím, že slovo nonsense používáš často. Upozornila jsem na to, protože děláš tu chybu stále. Vím, ze to není příjemné cist, a taky, že je to drobnost. Ale třeba to už budeš psát správně. To je jako když někdo používá cizí slova špatně, lidé se na to dívají skrz prsty, neříkám, že oprávněně.

Já tě nechci kritizovat, jen mi přijde, že takhle osobní věci je dobré sdílet až poté, co na tom (že se budou sdílet) máte s partnerkou shodu. Bez toho je to trochu nefér.
    CUKI
    CUKI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Jo když jen za posledních pár týdnů přijímám asi osm jazyků, tak jsem rád jen za takovéto drobnosti. A na gramatiku jsem nikdy nebyl ani bez toho pokud to někoho uráží tak se omlouvám. :-)

Patří to k tématu asi mnohem víc než švýcarská zašitá vagína.
    Naštěstí tyhle příspěvky vidím jen z poloviny. A pokud je soulož pro někoho jedinou možností sexu, tak ho (nebo jeho partnera, partnerky) dost lituju. :-D

Nepopisoval jsem stav kdy tam dole je u ženy po porodu nějaký problém, jen že se jí změnili chutě a potřeby obecně. A už jsme každý rázem úplně jinde. Nejde si najít partnera jak z nějakého katalogu, nechce děti, super je tam kompatibilita. Prostě se takové věci v čase mění. A evidentně i u mužů viz: QSXFTH:

Taky znám chlapy, kteří si svou partnerku hledali primárně jako matku svých dětí. Já vždy hledal ženskou primárně jako svou partnerku. Někoho po kom toužím a ona po mě. Jinak to nemůže fungovat.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Mi by teda prislo super vedet, ze dole zustane vsecko cajk, ze po decku sex se mnou neprestane byt zajimavy pro partnera. To mi prijde ze je ciste prinosne ze vsech hledisek .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam