MAJKA: vechny skupiny na nyxu o magii a esoterice mne zabanovali a vyhodili, jsem zdravej rozum kterej dneska vyhazuji odevsad a sem jsem se taky prisel nechat vyhodit.
Na ''normalni lidi'' jsem moc ezo, na ezoteriky jsem neprijemne racionalni, rusi je to v halucinacich a slepych virach v kde co. Panbickari si mysli ze jsem ateista a ateisti si mysli ze jsem nejsilenejsi nabozenskej fanatik co kdy potkali. Takze se jen tak bezcilne toulam kde mne napadne, v nadeji ze najdu nejaky spojeni, nebo si alespon ulevim z frustrace. Nechtel jsem kazat ani to rozvadet, ale reakce mne k tomu inspirovali. Klidne si zas pujdu po svejch jestli to prekazi, jsem zvyklej, a uznavam ze jsem cim dal vic protivnej takze to nemam nikomu za zly.
Puvodne jsem do predchoziho prizpevku napsal i neco konkretniho, ale pak mne napdlo ze to mozna nekomu bude prekazet jako ze cosi tlacim nebo tak. V dobe hledani jsem zkousel a studoval kde co, ale v podstate bych si nejspis celej zivot vystacil s Frantiskem Bardonem. To nejsou krystaly na plesinu, ale systematicka sekvence uklidu, pochopeni a ovladnuti zakladnich schopnosti cloveka jako mysleni, koncentrace, vlada nad emocemi a kultivace vedomi a prisna introspekce. Vyssi stupne nejsou pro kazdyho, ale prvni 2.-3. jsou naprostej zaklad pro jakyhokoli cloveka, co nechce byt celej zivot vlacenej za nos sam sebou.. na ty problemy co zminujes, je to idealni a zarucene prokazatelne fungujici reseni, clovek si v tom poresi samotny koreny svyho chteni, proc, jak, kolik a za jakou cenu a postupne si je sam od sebe presmeruje tam kde mu davaji smysl. Neoperuje to se zadnou postulaci idealu, krome harmonie a respektovani/kopirovani prirodnich sil, struktur ktere utvari celej svet. Problem s metodou neni ze nefunguje, problem je ze lidi se skutecne menit nechteji, a nevydrzi dost dlouho u praxe, ktera nese ovoce az po nekolika letech mravenci prace sam se sebou. No a pak to ze operuje s pojmama jako planety a elementy, coz jsou sice normalni slova oznacujici neco, jako zbytek slovniku, a to je disciplina a uhel pohledu co se zdiskreditoval 3 minuty po tom co se rozkrikl a promenil na vynosnej biznis.
Na vsechny problemy co muzes mit, ti staci jedna jeho brozurka, a z ni zvladnout cca 5%. Kdyby to lidi znali a delali, psychiatri a kouci by nemeli co zrat. Soucasna psychologie ani nevi, ze takovy mody existence, mysleni a vyrovnanosti vubec existujou.
Mezi ezousema zadny kamose nemam, 99% z nich je v deluzi kterou si agresivne brani.. pracuju s lidma z korporatu, vedci, racionalni zvidavci vseho druhu, ateisti a materialisti s mozkem.. keri ocenuji ze je nevodim za nos a ze vsechno co rikam ma hlavu a patu. Uz jsem delal horoskop asi 10ti takovejm, a zatim byli vsichni spokojeni, kazdej dostal kompletni rozbor vsech aspektu jejich prozivani jako detailni mapu na 20 stran. To lze delat se skutecnou astrologii, ne s tou v casopisech kde se dovidame ze kozorozi pristi tyden vyhrajou loterii, a lvi budou mit depresi. A tak to je doslova naprosto se vsim. Mne je dost lito, kdyz vidim ztraceny zmateny lidi, a zastupy zarucenych odborniku co na ty zmatenosti vydelavaji. To je vse