• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RIDDIMSURFERThrifting na Vinted
    Vase skusenosti z thriftingem na stranke Vinted...

- klub urceny na zdielanie skusenosti z stranky Vinted, na co si davat pozor, co sa vam tam ked tak prihodilo...
    - fotky co ste si tam kupili...

PROSIM NIE INZERATY!!! (Na to tu je trziste)

Zoznam NYXaku na Vinted (chces pridat na zoznam DM -> RIDDIMSURFER)
    ID RIDDIMSURFER
    rozbalit záhlaví
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LUSINDA: suhlasim, chci taky vediet co delam blbje :D ja im vzdy poslu popisek proc si myslim ze je to fake
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Když sem dát postup jak dobře na Vinted nahlasovat. (co tam napsat)Tak budu ráda....mě se to povedlo jen jednou 😀
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ACIDQA: asi to teda delam blbje nebo ja nevim :D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    RIDDIMSURFER: minulej tejden.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ACIDQA: a kdy si nahlasovala posledne, ja prave nekde na resit cetl ze to je ted celkem nova vec ze jak se vinted rozrastol uz to kapcitne neresi. Ja nahlasil za posledny mesiac asi 3 lidi a ani jednou nic, odpoved stejna po dolozeni dukazu ze “we dont see a issue” pritom sem si jistej ze to fake byl. kez by si mala pravdu to by som bol o dost radsej :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    RIDDIMSURFER: mam uplne opacnou zkusenost, vzdycky to stahli… 💁🏻‍♀️
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ACIDQA: skusilmsem par krat a nic se nestalo, dokonce sem im poslal dukaz a stejne mi napsali ze to nejde resit. takze ne, vinted to moc neresi
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    RIDDIMSURFER: a vis, ze to prodte muzes nahlasit a nemusis se zdrzovat psanim s prodejcem ;) vinted fejky stahuje, kdyz je nekdo nahlasi…
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    BERRUNA: to platim vzdy :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    RIDDIMSURFER: a tak pokud si zaplatíš tu ochranu kupujícího, tak mi peníze vrátili vždycky :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LUSINDA: mne teda prislo vsechno cisty ale tly samozrejme hned peru :D

A teda doplnim ze tu fake stussy mikinu sem vratil z tym ze je fake, prodejce si ji pak nevyzvednul a prisla mi spatky a aj penize tak sem ji dal kolegini za 100,- s tym ze je fake :D
    Je to trochu oser s vracenim zbozi a hlavne ma sokovalo ze vinted s tym moc nedela kdyz nahlasis ze je to fake. Cekal bych ze budu kontaktovat prodejce a nekak to resit. ja vlastne ani nemohol dat spatne hodnoceni kedze transakce byla stornovana :(
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Mě osobně se stala nepříjemná věc jen dvakrát. Jednou ztracena zásilka (hradil vinted, ale trvalo to) a podruhý flek na oblečení (přes celou spodní délku. (taky mi to vyreklamoval vinted) Protože prodejce si nepřevzal vrácenou věc....ale teda hrklo ve mě. Protože všechno okamžitě házím do pračky. Nevím mám trochu fobii, že mi někdo pošle s balíkem třeba štěnice. (Fakt je to fóbie)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    este mam jednu otazku…

a mali by ste zaujem si tady na nastence udelat seznam nasich satniku at su muzem podivat kdo co predava? mne to pride ako fajn napad ale chapu ze nekomu asi nemusi :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    tak ja se podelim…

od polakou dost casto si treba davat pozor na fake oblecenie. ja teda kupujem par znaciek kde sa to da celkom vyhodnotit podla fotiek ale uz som domou dostal aj fake Stussy mikinu. poslane z uctu z zenskym menom ale addressa bolo nejake muzske cizinecke meno. ked som typka konfrontoval tak nekomunikoval.

Jednou sem zas na fotkach videl ze slecna z ostravy tiez predavala gake Carhartt bundu tak sem ji napsal jestli si to uvedomuje ze je to fake a napsala mi.. “jo ja vim, ale vzdyt to delaj vsichni, a ze to podle ceny je asi jasne” no jasne to rozjodne nebylo tak sem ji rekl ze ci si uvedomuje ze tym porusuje zakon kdyz prodava fake najednou se lekla a bundu sundala z prodeje :D

Vam se nikdy nestalo ze by vam nekdo predal fake znackove oblecenie?
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    já tam bral košile, z pěti vybraných klapla jedna
    což mi připomíná dobrý hint: psát míry rovnou, vyhnete se zbytečnému chatu, zdrzovani, snaze o slevy a podobne. viz níže Barča
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    PETR_TNT: ja kupuju převážně hrníčky a zatím si nemůžu stěžovat ;) spis me sere takovy to, neprodávám před tlačítko kup hned.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    problem jsou často Poláci, často nereagují na dotazy ani nákupy, nic..
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    ja mam zatim zkušenosti dobry
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Vitam vas v novom klube zameranem na THRIFTING a budu rad za vase skusenosti z Vinted. :)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam