• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RIDDIMSURFERThrifting na Vinted
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    A podme si rict, ze existuje taky toto: "fulltime Vinted reseller". Protoze lidi si udelaj business z cehokoliv.

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DVoiiJdihUQ/
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Dnesni "bardzo dobry" stav koszule. Nektere Polky super znackove obleceni v bezvadnem stavu a pak dorazi tohle. Samozrejme v kategorii Velmi dobry stav.

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LYNCH: mozna at skusi udelat novy inzerat v jinej kategorii a pak nech ti posle link?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    zase kdyby to bylo kvuli bezpečnosti tak ho to ani nepusti to zverejnit ne?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RIDDIMSURFER: ano, ten uz nevi co s tim. podpora zjevne ai furt opakovala zadat dopravce atd a je to furt stejny:D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LYNCH: a napisal si predavajucemu?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RIDDIMSURFER: nevim, ta co chci nejde ale uz jsem nasel asi dve co koupit jdou, vsechny ostatni ne:D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LYNCH: wtf 🤷🏼‍♂️ mozna z nejakeho bezpecnostneho duvodu 🤷🏼‍♂️ (neco jako napriklad to ze se tam nemuzou prodavat noze?)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    prosim vas mam dotaz, zkousel jsem to u vice lidi a u vetsiny je to stejne. kazdopadne je to mindfuck jak blazen. dreveny houpacky momentalne na Vintedu nejdou koupit..change my mind napr. na tomto odkaze (ano zkousel jich i vic)
    https://www.vinted.cz/items/8265898139-houpacka-drevena-zahradni?referrer=catalog
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Ja dnes ulovil toto:
    Dickies mikina za 550,- (nova)
    Levi’s bunda za 760,- (nova)

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LUSINDA: No ja uz dostal raz oblecenie zabalene v papieri a navonane ako z nejakeho luxusneho butiku :D a ked som predaval tak som to zabalil dost podobne :) nech to ma nejaku uroven… potesilo to
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Na vinted mám momentálně celkem hodně rozdílů v objednávkách. 😵‍💫😀

Poprvé v životě se mi stalo, že zásilka přišla dokonce naškrobenà. Úplně jsem koukala na to v jakém krásném stavu někdo ty věci posílá.

A pak tu jsou lidi co vytáhnou věc ze skříně a pošlou to se zrzavými fleky od rzi. (špatné skladování)

Třetí jobovka.....pro milovníky vintage dámských šatů.
    Velikost 42 v osmdesátých a sedmdesátých létech opravdu neodpovídá té dnešní. Je to spíš taková větší 36 😆😆 U toho js m se zasmála asi nejvíc.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: bacha nech tomu neprepadneš, je to dobrá zavislosť :D a gratulujem k prvému kousku ;)
    KULA
    KULA --- ---
    Nikdy jsem si nekoupil oblečení ve frcu, až dnes a sakra :D nemůžu se dočkat doručení!

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: jo no lidi su spekulanti, daj stare fotky a potom sa s nima hadaj :(
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Jen jsem to preletla. Nekdy se to pozna fakt blbe z tech fotek, staci byt sikovny. Baba mi prodala takhle uplne jeden seprany svetr za 600, co jsem hned dala do sberneho kontejneru. Na jejim profilu vse vypada krasns.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: tak to uz je uplne iny level :D a vypadalo to oblecenie aspon ze by to mohlo bejt real? tie carhartt bundy vypadaju celkem real a ked clovek nevie ako funguje kod na etikete tak to ide tazko poznat. ale v realu som to nikdy nedrzal tak tazko povedat ci aj kvalita je podobna ako original alebo je to poznat na dotyk
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Zrovna na FB ukazovali borku, co prisiva na obleceni cedulky COS, Massimo Dutti apod a vydava za originaly. Jojo.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    tak dnes som zas nahlasil prodejce z fake carhartt jackets a pdpoved bola rovnaka ako vzdy:

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Dnes som zas nasiel “zloedejinu” ked uz sa nam blizi leto :) a co ste si nedavno ulovili vy?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam