• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIRLOONAI modely - OpenAI, Google, Anthropic, Meta, Microsoft a dalsi
    Diskuze o modelech znamych i neznamych firem.
    Ktery model se vyplati vic? Jak si deploynout vlastni LLM nebo model zamereny na specificke akce?
    Vibe coding a dalsi nesmysle spojene s AI, co nam maji udajne pomoc, ale ve vysledku jsou spise pritezi.
    rozbalit záhlaví
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    QWWERTY: Já se sem trošku upinam v naději, že by se to tu mohlo věnovat více AI agentum.. Ten vývoj je obrovský rychlý a v AI skupině je třeba poslední zmínka o openclaw více jak měsíc stara. O paperclip ani zmínka (vlastní firemní rozhraní agentu)

Hrozně mi na nyxu chybí tipy ohledně AI agents, kam bych mohl psát jakou API a od koho právě používám pro své agenty. A naopak dostával tipy od ostatních. Když GPT vydali API GPT5.4 mini, tak jsem ji prakticky objevil náhodou v ten moment a rozdíl mezi GPT40 mini byl obrovský a v podobné cenové relaci. Říkal jsem si, že bych se s někým o zkušenost podělil, ale přijde mi, že tady není kde..

Osobně jsem si openclaw rozběhl na starém telefonu, konkrétně Samsung A22. Má to hodně úskalí, ale na druhou stranu funguje a ač je těžký se spoustou věci probojovat, tak se to poměrně daří nebo to má alespoň dobré vyhlídky.. Každopádně o zkušenosti bych se taky rád podělil, ale tak nějak mi přišlo, že není kde.

Ty témata v těch skupinách se zatím pohybují silně mimo AI agents obor, přitom je to dost dynamický a témat k diskuzi je hodně. Tak zatím vyhlizim jakým směrem půjde tato skupina llm je celkem blízko a kdyby se to tu věnovalo primárně agentum, zkušenostem, využití a to ať už to komukoliv běží jakkoliv, tak bych byl rád.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    QWWERTY: v tom pripade to asi bude omyl, pac sem hledal ruzna jmena diskuzi a fakt sem je nenasel. ale primarne sem doufal, ze budu resit lokalni vytvareni LLM a zkusenosti s nima
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    rozdil zamereni threadu oproti
    [Artificial Intelligence AI]
    [Vibe coding]
    ?
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam