QWWERTY: Já se sem trošku upinam v naději, že by se to tu mohlo věnovat více AI agentum.. Ten vývoj je obrovský rychlý a v AI skupině je třeba poslední zmínka o openclaw více jak měsíc stara. O paperclip ani zmínka (vlastní firemní rozhraní agentu)
Hrozně mi na nyxu chybí tipy ohledně AI agents, kam bych mohl psát jakou API a od koho právě používám pro své agenty. A naopak dostával tipy od ostatních. Když GPT vydali API GPT5.4 mini, tak jsem ji prakticky objevil náhodou v ten moment a rozdíl mezi GPT40 mini byl obrovský a v podobné cenové relaci. Říkal jsem si, že bych se s někým o zkušenost podělil, ale přijde mi, že tady není kde..
Osobně jsem si openclaw rozběhl na starém telefonu, konkrétně Samsung A22. Má to hodně úskalí, ale na druhou stranu funguje a ač je těžký se spoustou věci probojovat, tak se to poměrně daří nebo to má alespoň dobré vyhlídky.. Každopádně o zkušenosti bych se taky rád podělil, ale tak nějak mi přišlo, že není kde.
Ty témata v těch skupinách se zatím pohybují silně mimo AI agents obor, přitom je to dost dynamický a témat k diskuzi je hodně. Tak zatím vyhlizim jakým směrem půjde tato skupina llm je celkem blízko a kdyby se to tu věnovalo primárně agentum, zkušenostem, využití a to ať už to komukoliv běží jakkoliv, tak bych byl rád.