• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKADebordelizace domácnosti
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LADY_MYSKA: zničené věci jsou zničené, to prostě vyhoď.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    GRANTORINO: ja vubec nezehlim, takze me to zni jako bozska pisen, no tak priste teda rozhodne musi byt kombinovana pracka se susickou ale zaroven doufam, ze moje nebozka pracka jeste 10 let da minimalne, pac je skvela a mam ji rada.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    KRISKA: Uz mame dva :-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GRANTORINO: několikrát jsem zkoušela a nikdy nic
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KRISKA: přesně tak. Je tam program " žehlení"... Ovšem skalním fandům prádla vyrovnaného a naškrobeného jak když střelí z mandlovny to asi nebude stačit. Mně stačí, když je to rovný, suchý, voňavý a načechraný. No a když se to povleče hned ještě zatepla, tak se to ani nezmuchlá třeba přehozením přes židli, než to vystydne a nemusím to žehlit👾 jen se to teda musí dávat po kusech, jakože jedná cejcha a tak, ovšem polštáře vyvěsim na topný žebřík.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    NIAN85: tyjo, to zni skvele, doufam,ze uzenes nejake prazske posily, ktere se potrebuji neceho zbavit :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    GRANTORINO: jakoze lozni pradlo je ze susicky nepomackany?

muz si taky vypere sam, musela sem mu napsat na papirem co tam ma nastavit a nalepit na skrinku a vetsinou to po nekolika hodinach uvezneni v pracce nakonec vesim stejne ja :D
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Ahoj, byl by zajem v ramci nasi debordelizace o ucast na otevrenem garazovem vyprodeji na Vysehrade? Par lidi by se mohlo i pripojit, byla by citronada a parky v rohliku, sortiment blesak - knihy, obleceni, vybaveni domacnosti, sklo, elektronika, vsechno, co jeste lze pouzit. Termin predbezne 17.5.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LADY_MYSKA: jo tak já nevím odkud jsi. U nás celkem fungují i ty knihbudky. Lidi tam prostě dávají i různý drobnější věci. Nemusí se nic.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GRANTORINO: o žádném takovém sběrném místě v dosahu nevim… jsou tu obchody, kam mohu darovat a následně oni prodávají a pak takove to odběrné místo pro potřebné zdarma
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LADY_MYSKA: dej to do sběrného místa. Někdo si to vezme, třeba i na nějaký kutilský účely...a bude mu to jedno. U nás v předávací/knihbudce zmizí vždycky všechno.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KRISKA: tak ja vyperu dvě pračky prádla a dnes třeba prát nebudu. Dalsi praci den bude zitra, možná ve středu a to zase budou dve pračky.. o víkendu budu prát povlečení a prostěradlo a ma být hezky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KRISKA: já to nedělám sama... :) už jsem to psala mockrát, každé starší dítě si pere samo, muž pere sám, já už ten zbytek. Jako dát to do pračky/sušičky, nasypat prášek a zapnout zvládne dítě od 13 let výš...a sušička hop, zase to zvládnou všichni.
    Jinak platí přesně tohle RUTHER:
    Věším jen nepatrnou část věcí.
    Co je úplně luxusní, je sundat povlečení z postele - vyprat - usušit - zase povléct. Totéž ubrus... Miluju
    Jo a nežehlím.... sušička to i vyžehlí.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    LADY_MYSKA: super s botama!

ACIDQA: pekna lednice!
    a na ospreye kdyztak stojim frontu :D

ja nechapu jak nekdo zvlada prat denne 2x denne, ja casto nemam silu to dpovesit kdyz dojedu vecer ani 1x :D

sikovny pradelnice jste, mam se kde inspirovat. v obedovce sem umyla aspon trochu toho nadobi
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ACIDQA: pošli odkaz O:)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Ja dnes byla velmi úspěšná… koupila jsem si nové střevíčky, při té příležitosti i nový černý krém na bity, pac se mi doma nedařilo dohledat, co jsem si myslela, ze by mohl byt, tak jsou jen spreje s impregnaci, ale zacala jsem umyvat zimni boty a ne jen, ze jsem nasla saponát na boty, objevil se i stary cerny krém na boty, stejne tak průhledný… proste klasika
    Ale mam radost, mam umyté všechny zimní boty a dám je k odpočinku.
    Vypada to, že za chvilku bude vyřešena havárie v kuchyni, kde misto kohoutku je kohoutek s vodotryskem
    Ponožky jsou v černém pytli a donesla jsem si další krabici na přebrání a mam nachystané kalhoty na zkrácení a vypadá to, ze bych zitra měla čas zajít za švadlenou
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Chtela jsem vykydat lednicku, ale musim se pochvalit… lednicku umim, nic v bordelu/proslyho jsem nenasla.

Pomaha mi udrzovat sekce, drzet svy ke svymu a radit dle data spotreby. A ty plastovy boxy z Lidlu. Ty jsou supr.

Aspon neco v mym zivote dava smysl!:))

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    TANKIE_: snazim se zapomenout, kolik to stalo a sypu to po par stovkach na vinted, jsem uplne zdivocela z toho! :))

KRISKA: no, na turistiku jeden + parkrat do roka krosnu. Jeden pak nosim na vzdelavani, takze a v jednom mam veci na plavani, ale ten nevyndavam z auta. Takze rekneme, ze 3. (Batoh na notas do toho vubec nepocitam, ten ma zvlastni evidencni cislo a kategorii. Prodam jeden, co neunosim, protoze je stejne velkej jako jeho ruzovej bracha, kterej to stejne vzdycky vyhraje a dnes jsem darovala svuj snowboardovej osprey, protoze: i po letech je ve velmi dobrem stavu, coz se enda rict o mem starnoucim tele, takze ja stejne jezdim na snowboardu uz jen na mistech, kde jsou parkoviste, lanovky a u lanovek stanky s parkama v rohliku.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KRISKA: sušička ty ručníky sice vysuší a ano jsou hebké, ale děsně to žere z toho ta vlákna. Už to radši suším normálně a nezatěžuju tím sušičku, jen to tam někdy hodím na chvíli právě pro tu hebkost a tak. Ale jinak to trvá děsně dlouho, by se mám to tu zastavilo, tak to kombinuju se sušením na topným žebříku. A u nás se ty ručníky točí denně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam