GRANTORINO: restorio je na "nechci" resit jeste super reseni, jako odnest do knihobudky je nejvic nechcu resit a druhy nasledny "nechcu resit, ale par kacek zpet bych bral" je restorio a pak "chci to resit" jsou reknihy a knihobot a "chci to hodne hrotit" je trh knih...
KOPRETKA: jo, trh knih ma nevyhodu ze zapomenes nahlasit dovolenou a nekdo si objedna tvoji knizku, po ktere rok nevzdech pes hodinu po opusteni bytu...
ja tam jednou videla poptavku, druhej clovek tam ji nabizel za 800 tak sem ji dala za 200 peknou novou knihu, urcite tu cenu mela a stejne to tam pul roku lezelo... jednoho dne sem vsechny svoje knihy stahla, nahazela to do restoria s dalsi hromadou knih (a hromadu krasnych novych jeste posilam nekdy na aukce do utulku) a jeste taky je utulek knihankov, ti nabizeji knihy na stancich a prodejnich akcich, tam posilam pekny knihy o psech, ale my to tu mame 30km a poslu tam muze s krabici autem, kdyz jede pobliz.
to by me zajimalo co za knihy o pc si tam prodala? ja ted nasla nejaky pribeh o windows 95 ktery ma naucit uzivatele s tim pracovat, ale asi sem to zapomela u segry, na to su desne zvedava :D