• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKADebordelizace domácnosti
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KOPRETKA: diky, ja to vubec neznam vlastne ani ty kovovy brcka, tak to je dobra vychytavka
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KRISKA: tak to jdou vydané věci z toho šedivého - veci na jedeni. Tudíž to je kartáček na čištění tech kovových brček.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KOPRETKA: me hlavne zajima k cemu je ten kartac co vypada jak na cisteni te diry v lednici :D a sikovna ze mas vyprano.

jinak pekna hromadka veci, ja toho mam tak pulku, (obcas prespavam v brne, tak mam proste must have veci porad v batohu at nemusim resit, zda sem si kartacek vzala, nevzala, leky vzala nevzala).

nevyhoda - milion drobnej "blbin", ale dobry ze na to mas tasticky a nejakej system, ze mas vse co bys mohla potrevbovat.

ja mam v batohu nahradni sluchatka, kdybych zapomela mp3, abych nouzove mohla pustit aspon z tlf, akorat ten se po 3mninutach sam vypne kdyz nesviti displej takze to moc pouzitelny neni, ale lepsi nez nic :D

a uz jsem udala ten notebookovej batoh, co mam navic.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    TANKIE_: tak ty příbory a brčka dost často, přeci jen mám děti.. sůl a cukr jsem teď doplňovala. Kartáček to je taky hodně používané. A ty kosmetické mám pro sichr. Dřív bez dětí, když jsem trajdala víc, tak se ty jednorázové krémy točili více (ale to jsem nosila ještě i náhradní spodní prádlo a žiletku).
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    KOPRETKA: husty. Jak casto ty veci pouzivas? Protoze ja jsem typ doklady, klice, mobil, kapesnik, jeleni luj a sluchatka. Tot vse.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jo a to kulaté v kosmetice je power banka se svítícím zrcátkem. a ještě tam teda mívám průhledný lak.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: a v tom modro zeleném pouzdře, pastelky a ořezávátko..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Kdopak pere batohy, protože jste ho hecli???
    Já teda mám jen jeden velký ve kterém mám vše co je tu vyfoceno s tím, že to co je pod klíči mám na botníku a střídám, podle toho, jestli vím, že to budu potřebovat. snažím se to nemít u sebe pravidelně. Ta krabička s tou náplastí je hulení, a ta černá je vapík.
    Pak mám malý, do kterého vždy dám kočičí tašku a pak to co je na botníku, podle toho kam jdu. Každopádně, ať jdu kamkoliv, mám sebou krabičku s náplastí a kočičí brašničku. Ale tak na 90% chodím jen s batohem, který musí mít přesný počet kapec, aby každá z těch věcí měla své místo.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    vcera jsem vyzkousela batoh na notebook, co jsme dostali k vanocum v praci, a vim, ze sice ma jednu vychytavku co muj notebookovej batoh z decatlhonu nema, ale je to jeho jedina vyhoda :D takze pujde z domu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    QUANTI: Jj, taky mám ,-) Problém je v různé velkosti kabelek 😂
    Nic, nebudu to okecávat, až poleví závěr školy, budu se muset odhodlat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ILLUZE: Odpověď je organizér. V zásadě kabelka bez ucha, kterou přehazuješ mezi kabelkami. Bez toho to myslím není možný 😅
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KRISKA: mám takovou taštičku, v té mám alespoň doklady
    ale co chvíli zapomínám vstupní karty a čipy (mám jich víc)
    přitom teď fakt střídám jen 2 kabelky
    nepochopím, jak někdo může mít třeba i desítky kabelek a je funkční
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    CUKI: tuhle sem plne funkcni tak 2 roky zpet myslim hodila do kontejenru, pac to nikdo nechtel do sbirky ani zadarmo:D
    CUKI
    CUKI --- ---
    KRISKA: S Turkem ve vádě už sněžnice nebudou brzy potřeba. Zatímco ta Nokie bude brzy investiční zboží. https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/649703-pred-lety-byl-totalnim-hitem-za-stary-mobil-ted-muzete-dostat-poradny-balik :-D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    QUANTI: tak sneznice, co pouziju 1x za 3 roky bych taky optimalne zachranila asi radsi nez sadu novych rucniku, nebo nahradni nokii na 2g site, kdyz je za 2 roky zrusi :D ale proste... mozna mam taky novou optiku na nektere veci.

a fakt bych mela vyhazet z batohu tu tunu blbosti, ktery se tam porad jen nosi :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    QUANTI: tak ale muze to pomoct pri rozhodovani u nekterych veci, kdy clovek vaha:D taky bych zachranila sneznice i kdyz je pouzivam 1x za 3 roky, ale uz bych zvazovala zda si to zaslouzi moje 2 nahradni nokie na 2g sit, kterou do 3 let v cr zrusi:D

dat pryc je nedam, kdyby se mi rozbila ta co pouzivam, ale .. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KRISKA: to je samozřejmě super přístup, ale zase to, že bych třeba nezachránila jánevím toustovač nebo šaty do divadla, neznamená, že je nepotřebuju a nevyužívám :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    vcera sem videla horet barak o ulici dal. plamen slehal vysoko nad domy, bylo to videt ze silnice (je do mirneho kopecka a trochu vyskove nad vsi).

myslim, ze uvedomit si, ze clovek ve vterine muze prijit o vsechno a pak nema nic by mohlo pomoct s problemem propousteni veci z domu.

kdyz jsem se zamyslela, co bych z horiciho domu zachranovala ja, myslela jsem hlavne na psy a na disk se zalohama (fotky, nejake dokumenty, atd).

mate problem neco vyhodit a pritom vite, ze vas ty veci dusi a je jich moc?

polozte si otazku... zachranil bych to z horiciho domu, kdybych mel hodinu cas ?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    KRISKA: nejsou tam jen takhle maly veci 8). Uz mlcim. Ale kdybys neco chtela, napis mi do posty, treba to mam a nikde to neni vystaveny.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    TANKIE_: jeste ze nemam velikost 36:D urcite budu mit chut se podivat:D

me prdly oblibene rifle, jejichz znacka se uz asi 15let v cr neprodava, na zadku a na druhe pulce tak zterele ze sli do kontyse. jedny by se mi misto nich sikli.

jenze na sloni nohy a bokove, to proste nikdo nevyrabi:D

a podarilo se mi prodat jedny boty, misto nich jsem ale koupila ctvery nove:D peklo. nicmene toto je ryze prakticke reseni, protoze aktualne obuju tyto jedine na cz trhu pohodlne a kdyz uz jsem je nasla, musim jich mit na 2 roky dopredu kdyby je zase inovovali k "lepsimu" jako moje oblibene altry, ze kterych me boli paty. nastesti mam predchoziho modelu ve skrini asi sest paru:D to pokryje jeste v pohode 4 sezony:D mozna vic, kdyz je budu stridat s topo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam