U me to nejak vazne, nejak nevyřazuji, ale nosim nove veci.
Ale v tydnu jsem se hecla a lehce prebrala jednu krabici, vyhazela starou kosmetiku, ucty z roku 2020 a 2021.
Prebrala jsem polici s hrnky, nejake vyradila a dala i pred dum k rozebraní
No a ted ta horsi cast, nakoupila jsem novou várku novych hrníčku, zaclonu za tu co visí a je roztržena. Dva smaltované plechy ( záměr je takový, ze budou hlavne na obalování - na mouku a strouhanku, posledni dobou mi dost vadi, jak mi tyhle veci pri obalování padají dost po lince. Všimla jsem si, ze se prodava sada na obalování, ale z umělé hmoty, ale tu ja se snažím z domu vytlačit pryc. Kdyz bude cast ovoce ze zahradky, da se udelat v nich mensi bublanina a podobne. Dokoupila jsem dve skleničky ( jsou nizsi, sirsi dno a maji pul litra a celkove mam doma tedy tri kusy - mela bych prohrábnou i polici ve skříňce se sklenicemi) a k nim i dve sady nerezových brček ( bohužel sada dvou rovnych a dvou zahnutých, ale pouzit se daji), ja si dokoupila dve nerezové krabicky na svačinu ( takze mam dvě malé a jednu velkou).
Dnes jsem byla v ikea a do oka mi padly dvě krásné vázy, ale kytky si docela pravidelně kupuji, jela jsem hlavně pro háčky na novou záclonu a zarážky na knizky do polic, co mam místo knihovny.
Koupila jsem nová nepromokavá prostěradla na matrace, zatim jsem používala podložky, ale shrnuji se a uz toho hodne pamatuji. Mam tu dvě chlupatá prostěradla, u kterých za ty roky odešla guma, tak premyslim, jestli se mi je chce opravovat a nebo je cas se s nimi rozloučit.
Mela bych, ale nechce se mi vubec nic, takze lezim a jdu si cist.
Vlastne peru druhou várku prádla.