QUANTI: ono to tak dost lidi provozuje, ja potrebuju na sobe aspon nejakou vahu...
kdysi sem mela z jysku takovou perinu se cvoky, tenka a stredni, dohromady mega tlusta. uz z ni zbyla jen ta tlustci cast. taky jsem zkousela takovou ultra tenkou z ikey, ale ty hrozne rychle odchazeli. nakonec po redukci perin uz jsem zustala u jedne + deky, protoze deky jinak skoro nevyuzivam a aspon se mi ted vleze vse do police na povleceni a nemusim jeste ty periny nekde skladovat bokem.
ZIDANE: pokud na to mas misto, tak proc ne, ale problem je, ze pokud potrebujeme debordelizovat nebo mame vyraznejsi pocit prehlceni, tak vetsinou proto, ze to misto uz doslo :D navic neni misto jako misto...
jinak ja jsem v takove polofazi, kdy napul udrzuju a napul potrebuju s tim tady trosku neco udelat...
a sice nejsme v klubu o minimalismu, protoze ja si driv myslela ze jsou dve strany, prehlceni a minimalismus, ale vlastne muze byt i ten vyvazeny mezistav. ale jedna kniha, kterou jsem cetla (a cetla jsem jich hodne) se mi libila fakt moc -
https://www.databazeknih.cz/knihy/sbohem-veci-novy-japonsky-minimalismus-399175. diky ni jsem se pred par lety zbavila hodne knizek, asi 20% knihovny (no uz zase se mi knihy do knihovny nevejdou, ehm...), dokonce jsem dala pryc i nejake svoje knihy o vlcich, ktere do te doby byly naprosto nedotknutelne.