• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANKRYNAProblémy s usínáním
    jak řešíte problémy s usínáním? budu moc ráda za jakoukoliv vaši zkušenost protože už jsem toho zkoušela dost.. :( takové ty klasiky, omezení alkoholu, kofeinu atd... před spaním to je jasný. možná větší aktivita přes den? ale přijde mi že se hýbu dost. Co říkáte na tohle https://www.asva.cz/problemy-s-usinanim-jak-usnout/ ? píší tam o bylinkách a dost o ašvvagandě, ale nemam s ní zkušenost. Pak je tam i třeba to denní světlo, že ho musí mít člověk dostatek. To je pravda?
    rozbalit záhlaví
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MIKEFINDER: Já si vždycky před spaním vyhradím hodinu na vygumování mozku před spaním a sleduji nějaký tupý komediální seriál nebo sitcom, abych vypnul myšlenky na práci :-D

Taky jsem si odvykl večer hrát online hry proti lidským hráčům. Beru to moc vážně a myslím, že mi to kortizol zvyšuje. U hraní proti počítači to u mě nic nedělá.

Zkoušel jsem i brýle na filtraci modrého světla ale furt nevím jestli to má až tak dobrý efekt. Večer si zapínám lampičku, která podle spektrometru nemá modrý peak a světlo je do oranžova. Možná to stačí. I slunce před západem má v sobě taky menší kus modré složky.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam