FREETEKK...takze jenom kvuli tomu, ze nejakej capek rekne, ze je to FREETEKNO, tak se tu muzete PO???...hmmm, inteligentni:)))...tak mi vysvetli Tvoje hodnoty...:)...zajimaji me...ja osobne si radeji dojdu na jakehokoliv DJ, o kterem vim, ze me BUDE bavit a ze ho uslysim na KVALITNIM aparatu a ne na nejakym vyhulakanym radoby repraku z auta a ze ten DJ bude umet opravdu hrat a bude to poslouchatelny a ne kladivem mezi oci 8h nonstop...promin, neznam te, ale byla jsem na hooodne takovych akcich a fakt votres...par djz klobouk dolu, super!!!...ale zbytek je hluchej nebo naprosto bez hudebniho citeni...nemluve o tom, ze desky se nejak michaj...je to trapny, ale asi by spousta navstevniku taky prozrela, kdyby tomu alespon minimalne rozumnela..ale co si budeme povidat, 95% lidi nepozna kopani:)))
ad dalsi vec.....kazda kravina neco stoji, takze energie, prostor, dobry vybaveni a bohuzel i desky a tvoje technika...
a hlavne pod pojmem KOMERCNI si asi kazdej z nas predstavujeuplne neco jineho...
Nicmene...tohle nema cenu, porad dokola si tu budete opakovat svou verzi pravdy a ja vam ji neberu, ale pokud se nekdo navazi do Ganeze, budu ho branit....je to u me clovek, ktery si nezaslouzi od nikoho z vas zadny urazky nebo napadani...a ze hraje na SOL??? no a co??? On za to od Blehy prachy nedostane!!!...zadny freestyle podium nedostava zadny prachy od SOL, jedou tam na svoje triko...