• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    NIKOPOL: neznám :)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    NIKOPOL: nikdo neznáte marko pogačnika ?
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Letos Keltský telegraf pokračuje. Uskuteční se v první jarní sobotu a to 24. 3. 2012.
    Koordinátorem Keltského telegrafu za Regeneraci je Vlastimil Hela (vlastimil.hela@iol.cz).

    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    myšlenka pěkná, ale podle data se nezůčasním, budu v práci : ( předpokládám 20.3. - UT). Bylo by husté to dotáhnou až do Tibetu :) Tisíce KM po skalách... blbost vim :)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    jj telegraf mi přijde dobrej
    .. toho se chci ůčastnit
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    tady http://www.regenerace.cz/online/keltsky-telegraf je napsané o tom telegrafu. Na každém konkrétním místě se schází jiná skupinka lidí, která akci pojme po svém. U nás se v rámci organizování zapojil ID Keikin a ten se snad domlouval na podobě rituálu přímo se strécem šamanem. Kdyžtak víc poradí on.
    Nebo já mu řeknu ať napíše co ví
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    DACUBE: Můžeš tady postnout nějaký linky na ty akce? Aby bylo z čeho vybírat? osobně bych rád provedl tuhle neofigo akci...
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    na jarní rovnodennost probíhá na asi 15 místech v republice akce Keltský telegraf. Lidi se sejdou na vizuálně spojených místech a předávají si signál z javořiny až do Děčína. My se scházíme na Buchlově a děláváme rituál rozloučení se zimou a otevření jara. Předminule přijel i nějaký chlapík, který se šamanismu věnuje už leta, přivezl bubny, vykuřovadla atd. Celkem zajímavá akcička. Tak to jen tak jako malá inspiračka
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: Zatim to ber jako setkání přátel Šamanských praktik. Program dle toho co jsem psal a nijak bych to neomezoval co se týká náplně. Asi bych to neviděl na kytaru a trempské písničky :D, ale prostě oheň, pokec a kdo chce může vzít třeba buben a můžem si tam společně zabubnovat u ohně, trochu se před tim očistit šalvějí a uvidíme jestli nám to půjde.... Prostě tak. Jde o to sdílení a to bubnování ve více lidech a se stejným záměrem a na spravném místě bych viděl jako dobrý začátek;)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    to mi připomíná ... že jsem se chtěl už několikrát zeptat, zda-li je tu někdo kdo sleduje práci marka pogačnika ... a jestli vám to připadá funkční nebo nosný ... a zda-li jeho způsoby a metody považujete za "šamanské" ?
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    JASONEKK: proč 20.3. to je jakože jarní rovnodennost ? .. to je dobrý :-)

    před roke jsem byl (ale na slunovrat) přez noc v kouřimy (a jako dobrý) ...

    pokud jde jen tak o výlet, tak v pohodě, lepší kdykoliv než nikdy, ale co týče nějaký "práce", se domnívám, že by bylo nejvíc na místě stihnout ten svátek ( oni ty svátky nejsou úplně jen tak ) ...

    já osobně to chápu, že pokud ta skupina lidí stihne svátek bylo by přiměřené, že jak pro místo, tak pro skupinu, započne jistý proces (odpovídající původnímu záměru), zároveň je to určitý milník v přírodním cyklu a tak sebou účast nese další vhody, jako je uzemnění a vyladění nebo sladění s vlastní přirozeností i okolním světem .. .taky to obnovuje jistou tradici, která si žádá pokračování .. a tak

    osobně považuju za mnohem důležitější být při tom v ten okamžik než třeba práci ( je radno si uvědomit, že celej gregoriánskej kalendář a vůbec ten systém okolo má jediný cíl .. a takový cíl není nic malého ani banálního ... jde o to právě člověka odtrhnout od jeho přirozenosti, od souznění s cyklem ... od naladění ... protože z naladění vychází, souznění, spolupráce a spojení .. a to je všechno to, co člověk nemí mít, aby byl ovladatelný ... aby nebyl sám sebou .. aby se ztratil )
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JASONEKK: Zní super, pokud ještě budu v Čechách... ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    20.3. by bylo vhodné podniknout akci setkání příznivců šamanismu, ale bohužel jde o úterý a to je pro mě nevýhodné, takže... Já navrhuji 31.3. zatím jen předběžné datum. Můžeme o tom debatovat. Představa je, že cílem je se dostat na kopec Babka u Řevnic, kde bude sraz. Šamanské vybavení a pomocné věci vítám. Nejde o nic podle řádu. Jen setkání za účelem výměny informací a zážitků. Přenocování na silném místě. Díky za reakce.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Všem přeji hezké Vánoce ! :)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    LLKKJJH: jo a můžu se zeptat .. to je tvůj šamanskej buben ?
    LLKKJJH
    LLKKJJH --- ---
    jo,není to taková ta divočina jako desing,ale ten zvuk,to je hloubka....tam je síla.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    jo, sorry překlep, pablo
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: aha Pablo :D
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    no tady v praze :-) jmenuje se publo russel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam